BAZAR

HOROSCOP MÂINE, SÂMBĂTĂ 28 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP 2015 ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 28 Februarie 2015

Trebuie să puneți în aplicare responsabilitățile dumneavoastră în curs de desfășurare. Încercați să anticipați ce proiect se va dezvolta, având în vedere faptul că ați lucrat din greu în ultima vreme. Nu vă neglijați sănătatea, mai ales dacă ați avut recent unele neplăceri.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 28 Februarie 2015

Deplasarea de sâmbătă în interes de afaceri vă asigură succesul la care speraţi în sfera profesională. Aveți grijă de sarcinile pe care le aveţi dumneavoastră pentru a urma cursul firesc de dezvoltare. Dacă planurile dumneavoastră nu merg cum trebuie, asigurați-vă apoi, prin toate mijloacele, că veți rezolva problemele în timp util.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 28 Februarie 2015

Este bine să vă dedicați pe deplin angajamentelor care duc la creștere în afaceri și în plan personal. Cu răbdare, tratați cazurile de care nu ați avut suficient timp, pentru că numai în acest fel veți putea face realizări.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 28 Februarie 2015

Cu cât efectuați mai eficient angajamentele dumneavoastră, cu atât mai bune vor fi rezultatele finale, pe care le puteți atinge. Momentul va fi cheia pentru aceia dintre dumneavoastră care s-au decis să realizeze o mai mare autonomie profesională.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 28 Februarie 2015

Sâmbătă, vă dedicați efortul pentru a ajunge la un consens cu colegii, subalternii, șeful sau cu partenerul de cuplu. Aveți grijă ce decizii de marketing luați, pentru a fi în concordanță cu capacitățile reale.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button