ȘTIRI

HOROSCOP AZI, SÂMBĂTĂ 23 AUGUST 2014. HOROSCOP, AZI: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. SÂMBĂTĂ, 23 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 23 august 2014

Ziua o puteți începe cu unele întâlniri de afaceri. Trebuie să acordați atenție regimului alimentar de zi cu zi, esențial pentru muncă și odihnă. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră şi consumaţi cu grijă alimente care vă pot afecta ficatul şi v-ar putea provoca şi unele intoxicații. De asemenea, e de preferat să evitaţi băuturile în cantități mari.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 23 august 2014

Cei născuți în zodia Taur trebuie să fie atenți cu unele persoane care au intenții rele. Străduiți-vă să faceți ajustări, iar spre sfârșitul săptămânii nu va trebui să luați măsuri urgente pentru sănătatea fizică și mentală. Moderația ar trebui să fie principalul motto.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 23 august 2014

Gemenii pot avea sâmbătă unele probleme în afaceri și din cauza asta pot fi nemulțumiți. Prin muncă veți fi capabil să mențineți forma și ritmul dumneavoastră. Puteți să vă încercați norocul cu un bilet la loterie.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 23 august 2014

Este o zi plină de optimism și bucurie. Este bine să dedicați timp casei și familiei. Este o zi potrivită mai ales pentru persoanele care cumpără sau fac vânzări în domeniul imobiliar.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 23 august 2014

Puteți avea o zi plăcută, dacă faceți o excursie cu cei dragi în locurile care vă trezesc amintiri. Pe parcursul zilei puteți primi veşti nu tocmai bune, care v-ar putea strica ziua.

Horoscop zilnic fecioară Sâmbătă 23 august 2014

Fecioarele nu au dispoziția necesară pentru a conduce afacerile din cauza unor motive personale. Probabil vă gândiți la o discuție avută în familie sau la o problemă cu care v-aţi confruntat recent.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button