ȘTIRI

HOROSCOP AZI, SÂMBĂTĂ 13 SEPTEMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. SÂMBĂTĂ, 13 SEPTEMBRIE

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 13 Septembrie 2014
Este indispensabil să judecați matur înainte de a lua orice măsuri decisive. În cazul în care există posibilități, așteptați perioada cea mai bună pentru a lua decizii.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 13 Septembrie 2014
Astăzi, mulți dintre dvs vor depune eforturi pentru a obține stabilitate în viață, dar în același timp vreți să lăsați trecutul în urmă și să incepeti de la zero. În acest stadiu, este mai bine să vă abțineți de la a face schimbări radicale, deoarece acestea nu vor avea asupra dvs un efect favorabil.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 13 Septembrie 2014
Începeți să puneți în aplicare responsabilitățile cele mai urgente de natură administrativă și de afaceri. Planul de punere în aplicare a inițiativei vă aduce venituri semnificative și vă va permite să investiți fonduri în societatea în care puteți câștiga mult mai mult.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 13 Septembrie 2014
Gândiți un plan precis de acțiune în domeniul profesional, dar nimic în mod special la locul de muncă. Este mai bine să vă concentrați asupra angajamentelor de natură personală, pentru că este posibil să afecteze pe cei mai tineri sau cei mai în vârstă membri ai familiei dvs.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 13 Septembrie 2014
Va trebui să faceți unele achiziții urgente pentru acasă și la birou. Evitați investițiile mari care v-ar putea pune la îndoială siguranță dvs din punct de vedere material. Bună treabă pentru a ajunge la un consens cu privire la aspectele importante cu un partener sau coleg.

Horoscop zilnic fecioară Sâmbătă 13 Septembrie 2014
Rezultatele de la locul de muncă va depinde în întregime de abilitatea dvs de a naviga fără probleme în jur. În cazul în care circumstanțele se schimbă, veți face mișcări pe care le conduceți la o concluzie de succes.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button