ȘTIRI

HOROSCOP AZI, MIERCURI 20 AUGUST 2014. DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. MIERCURI, 20 AUGUST – HOROSCOP

Horoscop zilnic berbec Miercuri 20 august 2014
Veți fi capabil să vă ocupați cu succes de probleme legate de studiu. Ignorați comentariile de la invidioși. Astăzi totul se poate rezolva.

Horoscop zilnic taur Miercuri 20 august 2014
Stați cu familia și bucurați-vă de tot confortul casei. Dacă aveți dispoziția necesară, acceptați invitația de la un prieten pentru a vă întâlni puțin timp. Mai puteți să vă ajutați soția în bucătărie.

Horoscop zilnic gemeni Miercuri 20 august 2014
Astăzi, situația se poate schimba literalmente în fața ochilor dvs. Norocul din această dimineață va juca un rol important, iar seara puteți fi trădat sau înșelat. Mare atenție.

Horoscop zilnic rac Miercuri 20 august 2014
Feriți-vă de conflicte cu partenerul dvs pentru a nu ajunge la separare. Veți trece printr-o perioadă scurtă, care ar putea avea un efect cathartic. Veți întâlni prieteni vechi.

Horoscop zilnic leu Miercuri 20 august 2014
Astăzi, este bine să uitați de prieteni și de oamenii de lângă dvs. Fiți atent ce se întâmplă, care pe cine ajută și care promite să vă facă un serviciu. Pot exista estimări inexacte.

Horoscop zilnic fecioară Miercuri 20 august 2014
Ziua de azi va afecta totul din jur într-un mod destul de neobișnuit. Pare să atragă diferite tipuri de oameni care vor cauta prin toate mijloacele să vă facă rău sau companiei dumneavoastră.

Horoscop zilnic balanța Miercuri 20 august 2014
Aveți nevoie de un somn bun, pentru că în ultima vreme ați dormit puțin, și să profitați de fiecare minut liber pe care îl aveți. Încercați să vă relaxați, deoarece oboseala își va spune cuvântul și va afecta calitatea muncii dvs.

CITESTE RESTUL PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button