BAZAR

HOROSCOP MÂINE, MIERCURI 17 SEPTEMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Miercuri 17 Septembrie 2014

Miercuri nu trebuie să luați decizii care vă pun în pericol siguranța fizică. Este mai bine să vă urmați intențiile dumneavoastră, astfel încât să vă asigurați că obțineți echilibru pe plan profesional și financiar.

Horoscop zilnic taur Miercuri 17 Septembrie 2014

Trebuie să vă urmați instinctele, dar nu trebuie să aveți bun simț. Organizați-vă și achitați-vă datoriile curente, în așa fel încât să reușiți să vă ocupați de tot la timp.

Horoscop zilnic gemeni Miercuri 17 Septembrie 2014

Mulți dintre reprezentanţii zodiei vor avea un nou început în viață, care îi va ajuta să treacă peste trecut. Angajamentele actuale îi satisfac corespunzător, iar întâlnirile și conversațiile îi vor ajuta să găsească noi aliați în punerea în aplicare a ideilor lor.

Horoscop zilnic rac Miercuri 17 Septembrie 2014

Cu acțiuni specifice veți fi capabili să pregătiți și să executați proiecte la care lucrați de ceva timp. Este mai bine să tratați cu atenție contractele prevăzute pentru semnătura dumneavoastră, deoarece nu este exclus ca ele să contină capcane care vă pun în dezavantaj.

Horoscop zilnic leu Miercuri 17 Septembrie 2014

Luați-vă suficient timp pentru a vă îndeplini sarcinile care v-ar putea oferi venituri materiale solide. Dacă vă doriți o schimbare în casa dumneavoastră, este important să analizați cu atenție costul pentru a evita urmari neplăcute.

Horoscop zilnic fecioară Miercuri 17 Septembrie 2014

La locul de muncă nu faceți mișcări riscante, deoarece v-ar pune în pericol poziția oficială. Rețineți că dacă gândiți în mod corespunzător, vă veți bucura de armonie și înțelegere în relațiile cu partenerul de viață.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button