BAZAR

HOROSCOP AZI, MARȚI 3 MARTIE 2015. HOROSCOP 2015 ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Marți 3 Martie 2015

O neînțelegere sau o greșeală ar putea genera ceva ce ar putea afecta afacerile economice externe. În cele din urmă totul va fi clarificat și rezolvat. În dragoste, ați putea regreta ca v-ați despărțit de cineva.

Horoscop zilnic taur Marți 3 Martie 2015

Abilitățile dumneavoastră sociale și puterea de comunicare vor fi esențiale pentru a atrage oameni la unul din proiectele dumneavoastră sau să obțineți acceptul unei propuneri. În dragoste, partenerul dumneavoastră va face toate eforturile pentru a vă motiva și a vă trezi dorințele dumneavoastră.

Horoscop zilnic gemeni Marți 3 Martie 2015

Este posibil să aveți de rezolvat o situație de conflict în care sfera materială este interesul afectiv mixt. Nu va fi ușor să obțineți o soluție, dar sunteți persoana potrivită pentru a încerca.

Horoscop zilnic rac Marți 3 Martie 2015

Fiți pregătit să răspundeți provocărilor viitoare. Ar trebui să fiți foarte organizat și să stabiliți un calendar precis pentru pașii ce intenționați să-i faceți. Familia dumneavoastră va fi dispusă să vă sprijine în toate aspectele.

Horoscop zilnic leu Marți 3 Martie 2015

Domină o mare dorință de a excela și vreți să începeți cât mai curând să o faceți posibilă, cu orice preț. Totuși, nu trebuie să fiți impulsiv, doar rezonabil și prudent. Sănătatea dumneavoastră este stabilă.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button