ȘTIRI

HOROSCOP AZI, MARȚI 26 AUGUST 2014. HOROSCOP AZI: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. MARȚI, 26 AUGUST, ZODII

Horoscop zilnic berbec Marți 26 august 2014

Berbecii au nevoie de o excursie scurtă pentru a se relaxa și pentru a atinge stabilizarea internă. O parte din reprezentanții zoiei vor fi impresionați de noutățile legate de afaceri.

Horoscop zilnic taur Marți 26 august 2014

Noutățile legate de afaceri vor încânta majoritatea Taurilor marţi. Vi se deschid posibilități pentru schimbarea locului de muncă sau să faceţi activități profesionale suplimentare care vă vor asigura venituri financiare satisfăcătoare.

Horoscop zilnic gemeni Marți 26 august 2014

Poziția dumneavoastră financiară bună vă permite să programați o achiziție imediată pentru acasă sau la birou. Sănătatea dumneavoastră va fi stabilă.

Horoscop zilnic rac Marți 26 august 2014

Pentru ca ziua de azi să fie avantajoasă și în siguranță trebuie să fiți în continuă armonie și să evitați contradicțiile ascuțite, care vă împiedică munca și vă vor deranja.

Horoscop zilnic leu Marți 26 august 2014

Înainte de a vă descoperi noi orizonturi în activități profesionale, familia dumneavoastră are nevoie de atenție. Nu rămâneți indiferent la ceea ce se întâmplă în casa dumneavoastră.

Horoscop zilnic fecioară Marți 26 august 2014

Unele caractere sunt mai tensionate, din cauza percepţiei dumneavoastră de mișcare iminentă. Nu trebuie să faceți nicio greșeală, pentru că intrați într-o schimbare care va acoperi primul perimetru semnificativ de spațiul emoțional.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button