HOROSCOP AZI, MARȚI 19 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. HOROSCOP, MARȚI, 19 AUGUST

de:
18 aug. 2014
1 Afișari
HOROSCOP AZI, MARȚI 19 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE.  HOROSCOP, MARȚI, 19 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Marți 19 august 2014
Schimbarea pe care vreți să o faceți va fi utilă pentru viața de afaceri și cea personală. Acționați cu tact, răbdător și tot ceea ce deja ați planificat se va finaliza rapid și în cel mai simplu mod.

Horoscop zilnic taur Marți 19 august 2014
Circumstanțele sunt puțin complicate astăzi și agresivitatea va crește. Ați putea fi, de asemenea, sălbatici la domiciliu sau în vizită. Un astfel de comportament este prea riscant și va cauza probleme.

Horoscop zilnic gemeni Marți 19 august 2014
Astăzi, toate eforturile dvs ar trebui să fie bine gândite. Feriți-vă de „inselaciunea” unui lucru care ți se pare măreț. Faceți-vă timp pentru a va relaxa în natură.

Horoscop zilnic rac Marți 19 august 2014
Nu fiți zgârcit azi pentru a va obține obiectivele. Este mai bine să faceți ceva neobișnuit sau original. Aveți încredere în intuiția dvs și lăsați gândurile, sentimentele și acțiunile care sunt în deplină concordanță în timpul zilei.

Horoscop zilnic leu Marți 19 august 2014
În ciuda dificultăților și a sentimentului de epuizare mentală și fizică, ziua de Marți este de succes și veți obține rezultatele dorite în lucrările dvs. Mai greu este să reparați problemele cu oamenii de afaceri.

Horoscop zilnic fecioară Marți 19 august 2014
Credeți ușor în promisiuni false sau imposibile și veți avea speranțe mici ale unor lucruri de fapt ireale. Veți avea noroc, dar asta depinde dacă vă concentrați atenția în direcția cea bună.

Citeste tot horoscopul pe BEWOMAN.RO

Cookies