HOROSCOP AZI, LUNI, 9 Februarie 2015: HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE, LUNI, 9 FEBRUARIE 2015

de:
08 feb. 2015
0 Afișari
HOROSCOP AZI, LUNI, 9 Februarie 2015: HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE, LUNI, 9 FEBRUARIE 2015

HOROSCOP AZI, LUNI, 9 Februarie 2015: HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE, LUNI, 9 FEBRUARIE 2015: 

Horoscop zilnic berbec Luni 9 Februarie 2015
Fara sa planificati, va fi necesar sa interveniti in solutionarea unei probleme straine. Veti fi uimit de cat de dezorientati și dezorganizati pot fi unele persoane.

Horoscop zilnic taur Luni 9 Februarie 2015
Luni, mentalitatea corecta va poate proteja de orice initiativa care ar putea perturba linistea si partea materiala. Nu judecati prea dur partenerul de viata!

Horoscop zilnic gemeni Luni 9 Februarie 2015
Sunteti intr-o pozitie suficient de stabila pentru a controla situatia. Astazi va fi mai bine sa urmati ideile altor oameni si sa-i ajutati in tot ce puțeti. La sfarsitul zilei, veti afla ca ati luat decizia corecta.

HOROSCOP MÂINE, LUNI, 9 Februarie 2015: HOROSCOP DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE, LUNI, 9 FEBRUARIE 2015: 

Horoscop zilnic rac Luni 9 Februarie 2015
Aveti de-a face doar cu propriile dvs sarcini si, in cazul in care alocati timp corespunzator, veti putea rezolva si cele mai complexe „puzzle-uri”. Incercati sa nu fiti o povara pentru altii cu emotiile dvs personale.

Horoscop zilnic leu Luni 9 Februarie 2015
Combinati disciplina cu entuziasmul. Ideile dvs nu sunt rele, dar, daca doriti sa le puneti in aplicare cu usurinta, trebuie sa respectati avizul rudelor dvs.

Horoscop zilnic fecioara Luni 9 Februarie 2015
De un interes special pentru ziua de astazi va reprezenta casa dvs. Daca intentionați sa intreprindeti orice reparatie sau ameliorare a mediului inconjurator, urmați planurile preliminare si nu depasiti plafonul financiar specificat.

Horoscop zilnic balanta Luni 9 Februarie 2015
Astazi Balantele trebuie sa aibe grija si sa nu raneasca sentimentele cuiva dragi lor. Este bine sa isi asculte instinctul si inima si sa rezolve toate problemele cu calm.

Citeşte restul horoscopului pe bewoman.ro.

Cookies