HOROSCOP AZI, LUNI 30 MARTIE 2015. CE PREZIC ASTRELE LUNI. HOROSCOP 2015: DRAGOSTE, BANI

de:
29 mart. 2015
0 Afișari
HOROSCOP AZI, LUNI 30 MARTIE 2015. CE PREZIC ASTRELE LUNI. HOROSCOP 2015: DRAGOSTE, BANI

Horoscop zilnic berbec Luni 30 Martie 2015
Orice preocupare legată de viața personală v-ar putea afecta. Încercați să rămâneți calm și să aveți speranța că totul se va rezolva. În dragoste, permiteți partenerului să înțeleagă unele aspecte ale personalității dvs.

Horoscop zilnic taur Luni 30 Martie 2015
Evitați să vă implicați în proiecte care au rezultate dubioase și care v-ar distrage atenția de la activitățile deja urmărite. În dragoste, ați putea trece printr-o criză majoră cu partenerul dvs și aveți nevoie de înțelegere reciprocă.

Horoscop zilnic gemeni Luni 30 Martie 2015
Supracheltuielile sau o investiție proastă ar putea pune în pericol stabilitatea economiei. Meditați cu grijă orice decizie. În sferă sentimentală, cineva cunoscut încearcă să vă impresioneze. Ați putea face unele modificări în casă.

Horoscop zilnic rac Luni 30 Martie 2015
Puteți concepe ceva foarte creativ, care va fi potrivit pentru un nou proiect. Mai mult decât atât, economia dvs. ar putea fi încă un pic destabilizată, din cauza noilor cheltuieli. În iubire, ați putea face o mică excursie romantică cu persoana iubită.

Horoscop zilnic leu Luni 30 Martie 2015
O atitudine generoasă și altruistă va genera laudă din partea oamenilor din jur. Mai mult decât atât, ați putea avea mult noroc în jocuri sau pariuri. În dragoste, sunteți fascinat de cineva de care sunteți atras recent.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!

Cookies