BAZAR

HOROSCOP AZI, LUNI 29 DECEMBRIE 2014. ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Luni 29 Decembrie 2014
Este bine ca astăzi să nu luați nici o decizie riscantă, mai ales privind o achiziție majoră, care v-ar putea pune în pericol stabilitatea materială. Aveți nevoie de suficient timp pentru a dormi și pentru odihnă.

Horoscop zilnic taur Luni 29 Decembrie 2014
Veți găsi posibilitatea de a vă asuma dreptul de proprietate asupra inițiativei de natură personală care va deveni o sursă de multe emoții pozitive pentru dvs și partenerul de viață.

Horoscop zilnic gemeni Luni 29 Decembrie 2014
Mare atenție la anumite obligații personale legate de familie. Mulți dintre dvs vor asista la o schimbare rapidă, dar veți obține o mai are stabilitate în sferă materială. Este posibil să obțineți recompense meritate.

Horoscop zilnic rac Luni 29 Decembrie 2014
Este necesar să se facă o evaluare cuprinzătoare a evenimentelor din trecutul dvs. Încercați să vă achitați de unele angajamente legate de unul dintre membrii familiiei.

Horoscop zilnic leu Luni 29 Decembrie 2014
Renunțați astăzi la atitudinea negativă, pentru că din cauza acesteia veți fi incapabil să faceți lucruri pozitive în viața dvs. Asigurați-vă că vă îndepliniți visele, chiar dacă este necesar să faceți unele compromisuri.

Horoscop zilnic fecioară Luni 29 Decembrie 2014
Este necesar să se demonstreze că puteți face față oricărei provocări cu care vă confruntați în cale. Luați în considerare strategia, datorită căreia veți evita neînțelegerile existențe în relația cu partenerul de viață.

Restul HOROSCOPULUI, pe bewoman.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button