ȘTIRI

HOROSCOP AZI, LUNI 25 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. HOROSCOP LUNI, 25 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Luni 25 august 2014
Ritmul de muncă va fi redus, dar nu vă împiedică planurile dvs. Depășirea cu succes a celor mai importante lucrări planificate pentru această săptamană vă face să vă simțiți foarte calm.

Horoscop zilnic taur Luni 25 august 2014
Influența din această zi fatidică este benefică pentru cei care se vor concentra pe probleme legate de afaceri individuale sau angajamente personale.

Horoscop zilnic gemeni Luni 25 august 2014
Credeți ușor în promisiuni false sau imposibile și vă faceți speranțe mici de la lucruri de fapt ireale. Veți avea totuși noroc, dar depinde dacă vă concentrați atenția în direcția cea bună.

Horoscop zilnic rac Luni 25 august 2014
Astăzi nu vă impuneți opinia grosolană asupra altora, pentru că doar așa veți fi capabil să utilizați sprijinul în favoarea dvs. Angajamentele vă vor aminti mereu de dvs.

Horoscop zilnic leu Luni 25 august 2014
Înainte de a descoperi noi orizonturi treceți peste activitățile profesionale. Familia dvs are nevoie de atenția dvs. Nu rămâneți indiferent la ceea ce se întâmplă în propria casă.

Horoscop zilnic fecioară Luni 25 august 2014
Astăzi veți fi ca un duhovnic, companion, dar și un bun muncitor. Acest lucru va încărca pozitiv, dar v-ați obișnuit deja. Simțul datoriei este sporit.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button