BAZAR

HOROSCOP AZI, LUNI 23 FEBRUARIE 2015. CE PREZIC ASTRELE LUNI. HOROSCOP 2015: DRAGOSTE, BANI

Horoscop zilnic berbec Luni 23 Februarie 2015
Câteva ore de calm, vor servi pentru a reflecta și analiza viitoarele strategii privind locul de muncă sau cariera. Poate că aveți unele opțiuni pe care încă nu le-ați luat în considerare. Cu sănătatea stați bine.

Horoscop zilnic taur Luni 23 Februarie 2015
Orice modificare sau situație neobișnuită în activitățile dvs, înclină spre un pic de pace interioară. Este bine să utilizați orele de odihnă pentru a vă calma mintea și a relativiza preocupările dumneavoastră. Sănătatea dvs este bună.

Horoscop zilnic gemeni Luni 23 Februarie 2015
Luni trebuie să asimilați unele modificări care sunt caracteristice vieții. Acesta este un proces natural care trebuie să-l facă toți la un moment dat. Afecțiunea celor din jurul dvs vâ ajută să treceți peste această etapă. Sănătatea dvs este bună.

Horoscop zilnic rac Luni 23 Februarie 2015
Vâ simțiți optimist și împărtășiți acest sentiment cu cei care vâ însoțesc în proiectele dvs. Înconjurat de acest climat favorabil, obiectivele par mai posibil și mai aproape de realizare. Sănătatea dvs este bună.

Horoscop zilnic leu Luni 23 Februarie 2015
Anumite informații vor fi vitale pentru dezvoltarea unui proiect sau realizarea unei afaceri. Mai mult decât atât, un angajament personal v-ar putea împinge spre unele cheltuieli.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button