BAZAR

HOROSCOP AZI, LUNI, 16 FEBRUARIE 2015. HOROSCOP 2015 ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Luni 16 Februarie 2015

Ziua de luni vine cu un val de optimism! Anulați ieșirile în lume și faceți sport sau activitățile favorite, mai ales că asta vă ajută să elimiminati stresul acumulat zilnic.

Horoscop zilnic taur Luni 16 Februarie 2015

Luni luați măsurile necesare împotriva indispoziție de sănătate, dar nu aprofundați problemele existente în acest sens. Comunicați cu un membru al familiei care v-a căutat, mai ales în cazul în care ați fost foarte ocupat în ultimele zile.

Horoscop zilnic gemeni Luni 16 Februarie 2015

Aveți posibilitatea de a va relaxa complet. Compilați programul în așa fel încât să vă pututeti vedea cu prietenii și rudele pe care nu le-ați mai văzut de mult timp. Asigurați-vă că efectuați unele treburi de uz casnic.

Horoscop zilnic rac Luni 16 Februarie 2015

Folosiți timpul pentru a vă odihni. Nu este de dorit să călătoriți pe distante lungi, așa cum va trebui, probabil, să executați unele responsabilități neprevăzute la domiciliu sau legate de un membru al familiei.

Horoscop zilnic leu Luni 16 Februarie 2015

Astăzi pariați pe sinceritate în relația dumneavoastră cu prietenii, familia sau partenerul de cuplu. Nu vă gândiți la altele și bucurați-vă de o odihnă binemeritată. Feriți-vă de extravaganțe excesive în sfera materială.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button