HOROSCOP AZI, LUNI 15 DECEMBRIE 2014. ZODII LUNI. HOROSCOP 2014:DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

de:
14 dec. 2014
0 Afișari
HOROSCOP AZI, LUNI 15 DECEMBRIE 2014. ZODII LUNI. HOROSCOP 2014:DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Luni 15 Decembrie 2014
O schimbare de natură personală vă efectează în mod direct. Asigurați-vă că mențineți o relație strânsă cu copilul, soțul sau iubitul, sau un alt membru al familiei adult.

Horoscop zilnic taur Luni 15 Decembrie 2014
Încercați să vă apropiați de partenerul de viață, pentru că e singura cale prin care veți fi capabil să depășiți seria de provocări ce apare. Fiți pregătiți să schimbați planurile dvs preliminare, în cazul în care se dorește realizarea lor fără probleme.

Horoscop zilnic gemeni Luni 15 Decembrie 2014
Trebuie să diversificați activitățile, pentru a face rost de puțin timp liber. Asigurați-vă că luați deciziile personale și cele de afaceri, în conformitate cu planurile preliminare.

Horoscop zilnic rac Luni 15 Decembrie 2014
Trebuie să fiți optimist cu dificultățile personale cu care vă confruntați. În cazul în care aveți nevoie să depășiți o serie de provocări, apoi prin toate mijloacele solicitați sprijin de la un apropiat.

Horoscop zilnic leu Luni 15 Decembrie 2014
Încercați să nu impuneți preferințele dvs și celorlați membri ai familiei. Responsabilitățile de acasă și cele legate de familie, vor fi aranjate într-un mod foarte favorabil pentru dvs.

Horoscop zilnic fecioară Luni 15 Decembrie 2014
Este momentul potrivit pentru a vă satisface prietenii și rudele pe care nu i-ați mai văzut de mult timp. Aveți grijă să dați răspuns documentelor sau scrisorilor conexe, la care nu ați trimis încă răspunsuri.

Citește continuarea pe bewoman.ro

Cookies