ȘTIRI

HOROSCOP, AZI, LUNI, 11 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. AZI, ce spun astrele

 Citește și HOROSCOP, MÂINE, MARȚI, 12 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. MARȚI, 12 AUGUST 

Horoscop zilnic berbec Luni 11 august 2014
Este o zi importantă și deosebită pentru succesul acțiunilor dvs. Personal, veți depune eforturi pentru a merge dincolo de propriile posibilități și veți fi răsplătiți prin realizări și noroc.

Horoscop zilnic taur Luni 11 august 2014
Dispuneți de intuiție și înțelegere, iar această perioadă este bună pentru acei care gestionează banii altor oameni în domeniul bancar de exemplu, impozite sau asigurări. Puteți primi o veste surpriză plăcută, un fel de câștig financiar sau material.

Horoscop zilnic gemeni Luni 11 august 2014
Viața dvs emoțională și afacerile vor depinde de contactul cu succes cu alte persoane. Din nou, vă veți simți minunat într-un mediu cu colegii, mai ales în cazul în care afacerea dvs se desfasoară într-un mediu inconjurat cu femei.

Horoscop zilnic rac Luni 11 august 2014
Veți avea posibilitatea de a produce în zonele în care este nevoie de muncă și de observare sistematică. Aveți o intuiție de lucru excelentă și discernământ. Continuați cu o perioadă de mare succes ca o oportunitate pentru toți cei implicati în educație, sănătate, construcții, antreprenoriat.

Horoscop zilnic leu Luni 11 august 2014
Astrele vă oferă mult farmec, atractivitate și magnetism în această perioadă, desigur, meritați. Continuați cu optimism și putere copleșitoare de a atrage persoanele de tip diferit. În subconștient, puneți dragostea în centrul tuturor acțiunilor dvs în această perioadă.

Horoscop zilnic fecioară Luni 11 august 2014
Orice ați face în această săptămână, probabil, va fi întotdeauna activități legate de familie și de casă. Din nou, pot exista acțiuni legate de părinți, frați și surori.

Citeste restul horoscopului pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button