BAZAR

HOROSCOP, AZI, JOI, 7 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. JOI, 7 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Joi 7 august 2014

Spre finalul săptămânii, mulți Berbeci vor avea dificultăți de trecut. Pot trece peste acestea numai acele persoane care au o rânduială în viață și un program bine stabilit.

Horoscop zilnic taur Joi 7 august 2014

Evitați conflictele mai ales în spațiile publice cu prietenii dvs. Poate fi o perioadă excelentă dacă reușiți să treceți peste certuri și puteți avea noroc la bani dacă gestionați bine afacerile.

Horoscop zilnic gemeni Joi 7 august 2014

Astăzi puteți realiza tot ce vă propuneți mai ales că astrele vă sar în ajutor. Este o zi liniștită și o puteți finaliza perfect dacă evitați orice confruntare.

Horoscop zilnic rac Joi 7 august 2014

Ziua de azi o începeți prin muncă, deoarece aveți de finalizat o problemă urgentă. Este posibil să dați greș dacă acceptați ajutorul unei persoane.

Horoscop zilnic leu Joi 7 august 2014

Dificultățile de azi, și mai ales cele de la muncă, fac ca această zi să fie dificilă pentru Lei. Este posibil să aveți probleme în atingerea scoplui propus, dar până la urmă veți reuși cu mult efort.

Horoscop zilnic fecioară Joi 7 august 2014

Fecioarele pot avea o zi excelentă astăzi. Reprezentanții zodiei au noroc în dragoste și au parte de stabilitate, iar acești factori contribuie la liniștea sufletească.

Citeste intreg horoscopul pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button