BAZAR

HOROSCOP AZI, JOI, 5 MARTIE 2015. HOROSCOP 2015 ZODII: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Joi 5 Martie 2015
Astrele favorizează un timp fructuos în ocuparea forței de muncă sau la nivel profesional. În dragoste, dacă sunteți singur, trebuie să așteptați un timp mai propice pentru a aborda acea persoană care vă atrage.

Horoscop zilnic taur Joi 5 Martie 2015
Ar trebui să vă gândiți la ceea ce vreți în viitor. Poate că sunteți confuz privind un proiect care a fost abandonat sau nesigur. În dragoste, cineva care vă place este pe aceeași lungime de undă cu dvs.

Horoscop zilnic gemeni Joi 5 Martie 2015
Trebuie să aveți o stare de spirit mai pozitivă în muncă și proiectele dumneavoastră. Deși există dificultăți, aveți multe lucruri care merg pentru a vă atinge obiectivele care le-ați stabilit. Puțină odihnă nu strică.

Horoscop zilnic rac Joi 5 Martie 2015
În curând veți avea posibilitatea de a da un nou impuls unui proiect sau de a efectua sarcini importante care să încurajeze progresul în carieră. Mai mult decât atât, evitați să faceți costuri excesive.

Horoscop zilnic leu Joi 5 Martie 2015
Cereți sfatul celor care au experiență și apreciați ajutorul lor. Dacă luați măsurile potrivite v-ați putea atinge obiectivele importante în activitățile și proiectele dumneavoastră. Vă puteți bucura de o sănătate stabilă.

Citește mai mult pe bewoman.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button