HOROSCOP, AZI, JOI, 31 IULIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE, MÂINE, JOI, 31 IULIE

de:
30 iul. 2014
1 Afișari
HOROSCOP, AZI, JOI, 31 IULIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE, MÂINE, JOI, 31 IULIE

Horoscop zilnic berbec Joi 31 iulie 2014
Stresul se accentuează astăzi, iar Berbecii fumători măresc doza obișnuită de tutun. Ar fi bine să încercați să vă limitați la maxim 10 țigări în următoarele 24 de ore, sau să căutați o modalitate de terapie alternativă, cum ar fi hipnoza.

Horoscop zilnic taur Joi 31 iulie 2014
Nu vă lăsați păcălit de mediul înconjurător și de familie; sfaturile celor dragi în acest moment vă pot duce în noroi în loc să vă ajute cu idei pozitive. Pentru multe dintre rudele dumneavoastră viața sentimentală va fi bună.

Horoscop zilnic gemeni Joi 31 iulie 2014
Puteți întâlni oameni care au multe puncte în comun cu dvs și vă vor ajuta să depășiți anumite situații sensibile. Acest lucru va fi, de asemenea, o oportunitate de a găsi un mediu social diferit, care va avea schimbări pozitive.

Horoscop zilnic rac Joi 31 iulie 2014
Dacă ar fi să faceți o achiziție majoră, cum ar fi un apartament, mașină sau un congelator, acum este exact momentul potrivit. Probabil și zilele următoare, va fi aceeași situație favorabilă.

Horoscop zilnic leu Joi 31 iulie 2014
Furia poate provoca o mulțime de probleme în această perioadă, în viața personală și la serviciu. Auto-controlul va fi acum, mai mult că niciodată, cheia succesului.

Horoscop zilnic fecioară Joi 31 iulie 2014
Perioada această este destul de favorabilă pentru o avansare profesională. Atitudinea și cuvintele jignitoare aruncate unor persoane, vă atacă pacea mentală. Cu toate acestea, oamenii din familia dvs nu trebuie să-și facă griji.

HOROSCOPUL ZILEI DE MÂINE PENTRU RESTUL ZODIILOR, PE BEWOMAN.RO.

Cookies