ȘTIRI

HOROSCOP, AZI, JOI 21 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. JOI, 21 AUGUST, AZI. ZODII

Horoscop zilnic berbec JOI 21 august 2014

Cei născuți în zodia Berbec vor reuși să treacă peste obstacolele zilei. Puteți încerca să căutați sprijin la părinții dumneavoastră, dar este de dorit ca cererea dumneavoastră de bani sau sfaturi importante să nu se facă într-un mod agresiv.

Horoscop zilnic taur JOI 21 august 2014

De mare ajutor pentru Tauri ar fi să petrecă o parte din timp alături de cei dragi. Înainte de a lua o decizie, consultați-vă cu membrii familiei sau cu cineva care are experiență. Acest lucru este valabil atât în viața de zi cu zi, cât și în afaceri.

Horoscop zilnic gemeni JOI 21 august 2014

Ziua de joi poate fi schimbătoare pentru Gemeni, dar trebuie să vă menţineţi optimismul. Dacă faceți asta, chiar și o problemă legată de sănătate nu mai pare chiar atât de gravă.

Horoscop zilnic rac JOI 21 august 2014

Ziua de joi poate aduce, pentru Raci, conflicte în familie sau în viața de cuplu. De aceea, timpul dedicat casei și familiei, poate fi răsplătit în mod dublu sau triplu.

Horoscop zilnic leu JOI 21 august 2014

V-ați născut conducător, așa că fiți atenți la persoanele care le aveți lângă dumneavoastră. Chiar dacă unii par doar prieteni, veţi descoperi că scopul lor e altul. Util și plăcut pentru dumneavoastră ar fi să faceţi o scurtă excursie.

Horoscop zilnic fecioară JOI 21 august 2014

Dacă veți încerca să vă bucurați cu prietenii de succesul actual, acest lucru poate atrage doar intrigi și invidie. Nu divulgați mai mult decât trebuie, pentru că aceste informații se pot întoarce împotriva dumneavoastră.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button