HOROSCOP AZI JOI 20 NOIEMBRIE 2014. ASTROLOGIE JOI. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

de:
19 nov. 2014
0 Afișari
HOROSCOP AZI JOI 20 NOIEMBRIE 2014. ASTROLOGIE JOI. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Joi 20 Noiembrie 2014

Unele persoane pot fi foarte nervoase din cauza incapacității de a-și îndeplini planurile preliminare, dar nu își vor risipi ziua. O dezvoltare semnificativă va avea loc în relația de dragoste.

Horoscop zilnic taur Joi 20 Noiembrie 2014
Succesul vă însoțește la fiecare pas și puteți risca în condiții de siguranță. Feriți-vă de accidente și incidente neplăcute acasă.

Horoscop zilnic gemeni Joi 20 Noiembrie 2014
Ziua este favorabilă pentru o schimbare pozitivă. Puteți avea noroc în cazurile în care este necesar să vă arătați inițiativa, tenacitatea și determinarea. Poziția de fond va începe să se stabilizeze.

Horoscop zilnic rac Joi 20 Noiembrie 2014
Veți fi încântat de vești la nivel de afaceri și personal, dar, în general, totul va merge lent pentru majoritatea reprezentanților semnului.

Horoscop zilnic leu Joi 20 Noiembrie 2014
Soarta de azi vă zâmbește, dar fiți înțelept și nu vă grăbiți. Totul stă în puterile și abilitățile dvs. Astăzi, nu lăsați rudele să se amestece în muncă dvs.

Horoscop zilnic fecioară Joi 20 Noiembrie 2014
Vigilența și flexibilitate din această zi vă poate ajuta să luați deciziile corecte la momentul potrivit. O mai mare prudența în ceea ce privește comportamentul și contactele de care aveți nevoie la locul de muncă.

Citeste intreg horoscopul zilei pe BEWOMAN.ro.

Cookies