BAZAR

HOROSCOP AZI, JOI 18 SEPTEMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. JOI, 18 SEPTEMBRIE

Horoscop zilnic berbec Joi 18 Septembrie 2014

La locul de muncă faceți planuri preliminare, deoarece este posibil ca intențiile pe care le-ați avut să nu se materializeze așa cum era de așteptat. În relațiile dvs cu cei mai mici și vârstnici membri ai familiei, trebuie să aveți răbdare și perseverență.

Horoscop zilnic taur Joi 18 Septembrie 2014

Personal vă puteți bucura de un succes de invidiat. Este mai bine să plecați mai devreme de la serviciu și să vă concentrați pe cazuri care recent le-ați neglijat. Definirea relațiilor cu partenerul de viață, aduce multe dificultăți in comunicarea dintre voi.

Horoscop zilnic gemeni Joi 18 Septembrie 2014

În domeniul profesional aveți obiective fezabile. Aveți răbdare și perseverență, singura cale prin care vă realizați dorințele dvs. Dacă în afaceri doriți noi condiții, este bine să încercați să acționați în conformitate cu situația, astfel încât să obțineți beneficii maxime.

Horoscop zilnic rac Joi 18 Septembrie 2014

La locul de muncă va trebui să vă ocupați de sarcini în timpul stabilit. Este mai bine să precizați în modul cel mai clar, dacă doriți să aveți realizări. Venitul dumneavoastră va depinde de deciziile pe care le faceți.

Horoscop zilnic leu Joi 18 Septembrie 2014

Trebuie să vă organizați și să realizați proiecte în funcție de abilitățile personale și experiența dvs. Situația financiară se va îmbunătăți și veți fi mulțumit că vi se vor da banii recent împrumutați. Nu vă așteptați la loialitatea unui coleg care se manifestă într-un alt mod.

Horoscop zilnic fecioară Joi 18 Septembrie 2014

La locul de muncă nu reușiți să depășiți obiectivele, iar riscul de a intra în conflict serios cu un partener, coleg, șef sau partener de afaceri este culminant. Prin acțiunile dvs, veți anticipa prezentul și viitorul, așa că nu ratați șansele de aur pe care soarta vi le oferă.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button