HOROSCOP AZI, DUMINICĂ 24 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. DUMINICĂ, 24 AUGUST

de:
23 aug. 2014
0 Afișari
 HOROSCOP AZI, DUMINICĂ 24 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. DUMINICĂ, 24 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Duminică 24 august 2014
Încercați să vă distribuiți în mod corespunzător forțele, pentru că la sfârșit de lună nu veți mai simți stresul și disconfortul. Pentru a vă atinge obiectivele aveți nevoie de calități, cum ar fi mobilizarea și vedere reală a întregii situații.

Horoscop zilnic taur Duminică 24 august 2014
Preocupările dvs sunt puțin probabil să fie confirmate de evoluțiile zilei de azi care aduce noroc și predomină în acțiuni și angajamente. Este foarte posibil să aveți o întâlnire de afaceri, în urmă căreia veți rămâne cu o oarecare ambiguitate.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 24 august 2014
Astăzi, veți primi răspunsuri la întrebările din trecut care v-au creat unele inconveniente. Concentrați-vă eforturile asupra activităților din care puteți câștiga venituri suplimentare.

Horoscop zilnic rac Duminică 24 august 2014
Veți face tot posibilul să vă păstrați pozițiile dvs curente mai ales că este în joc ceva de o importantă deosebită pentru dvs. Veți atinge tot ceea ce v-ați dorit.

Horoscop zilnic leu Duminică 24 august 2014
Azi vă așteptați la mai multe oportunități de a câștiga bani în plus. Situația este foarte interesantă, dar nu vă grăbiți.

Horoscop zilnic fecioară Duminică 24 august 2014
Ziua de azi poate aduce o veste bună în afaceri pentru majoritatea zodiilor. Testele din trecutul recent sunt acum în spatele dvs, însă este bine să tratați totul cu calm.

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO

 

Cookies