HOROSCOP ASTĂZI, DUMINICĂ 23 NOIEMBRIE 2014. ASTROLOGIE DUMINICĂ. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

de:
22 nov. 2014
0 Afișari
HOROSCOP ASTĂZI, DUMINICĂ 23 NOIEMBRIE 2014. ASTROLOGIE DUMINICĂ. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Duminică 23 Noiembrie 2014

Aveți posibilitatea de a găsi soluționarea unor probleme private. Încercați să evitați cea mai mică neînțelegere care probabil va apărea în relația cu partenerul.

Horoscop zilnic taur Duminică 23 Noiembrie 2014
Încercați să evitați neînțelegerile în relațiile cu un membru adult al familiei. Pariați pe activitățile despre care credeți că le puteți duce la bun sfârșit.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 23 Noiembrie 2014
Vă veți ocupa de afacerile cu caracter personal, care au fost amânate până în prezent. Nu faceți niciun pas pentru a schimba ceva, dacă nu sunteți sigur că efectul va fi benefic.

Horoscop zilnic rac Duminică 23 Noiembrie 2014
Vă veți elibera tensiunile din ultimele zile și veţi găsi soluția la problemele de natură personală. Încercați să construiți o imagine fidelă a celor din jur.

Horoscop zilnic leu Duminică 23 Noiembrie 2014
Organizați activitățile într-un mod care nu vă strică planurile pe care le aveți cu partenerul de viață. Încercați să acordați o atenție deosebită pentru sănătatea dvs, pentru că cele mai mici afecțiuni ar putea crea, ulterior, o problemă mai gravă.

Horoscop zilnic fecioară Duminică 23 Noiembrie 2014
Aveți nevoie de puțin timp pentru dvs și activitățile preferate. Optați pentru un scop pozitiv, care vă poate oferi facilități personale sau profesionale. Împărtășiți bucuria cu cei dragi, alături de gesturi mici de atenție.

Citeste totul pe BEWOMAN.ro.

 

Cookies