HOROSCOP AZI, DUMINICĂ, 17 MAI 2015. ZODII DUMINICĂ. HOROSCOP AZI BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
16 mai 2015
0 Afișari
HOROSCOP AZI, DUMINICĂ, 17 MAI 2015. ZODII DUMINICĂ. HOROSCOP AZI BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Duminică 17 Mai 2015

Vă folosiți energia pentru a vă atinge obiectivele. În dragoste, doriți să cunoașteți pe cineva care să fie foarte simpatic. Următoarele câteva ore vor fi favorabile pentru cultivarea prieteniei.

Horoscop zilnic taur Duminică 17 Mai 2015

Astrele favorizează stabilitatea finanțelor, dar nu ar trebui să faceți costuri excesive sau datorii ce vă împing la sacrificii mari în viitor. La nivel emoțional, partenerul vrea să fie de acord cu dvs în subiecte pe care sunteți prea intransigent.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 17 Mai 2015

Este mare nevoie să vă îmbunătățiți locul de muncă sau perspectivele de carieră. În dragoste, simțiți că partenerul dvs vă sprijină și este dispus să vă însoțească în tot ce faceți.

Horoscop zilnic rac Duminică 17 Mai 2015

O excursie ar putea oferi posibilitatea de a stabili noi contacte de afaceri și cunoștințe care pot fi aplicate într-un nou proiect. În iubire, ați putea reporni o relație care a fost întrerupă.

Horoscop zilnic leu Duminică 17 Mai 2015

Veți fi fericit pentru realizările dvs, oricât de mici ar fi acestea ele sunt foarte importante. Afacerea personală va furniza, de asemenea, bucurie. La nivel emoțional, abordați pe cineva special care vă produce o emoție intensă.

Citește continuarea pe BEWOMAN.RO.

Cookies