ȘTIRI

HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. DUMINICĂ, 14 SEPTEMBRIE

Horoscop zilnic berbec Duminică 14 Septembrie 2014

Este bine să vă relaxați departe de oameni și de muncă, pentru a putea restabili echilibrul dvs. În cazul în care se produce disconfort, este timpul să luați măsuri înainte de a se agrava situația. Nu împrumutați bani!

Horoscop zilnic taur Duminică 14 Septembrie 2014

Evitați spațiile închise și încercați să petreceți mai mult timp în natură. Momentul va fi important pentru acei dintre dvs care doresc să clarifice ambiguități în relația amoroasă.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 14 Septembrie 2014

O călătorie sau o întâlnire de afaceri va avea un impact pozitiv asupra carierei dvs. Nu ratați singura oportunitate de a vă crea contacte apropiate cu persoanele din societate.

Horoscop zilnic rac Duminică 14 Septembrie 2014

Astăzi, este bine să evitați asumarea unor riscuri care v-ar putea pune în dezavantaj afacerile sau situația materială. Este mai bine să lăsați în urmă lumea și să vă relaxați.

Horoscop zilnic leu Duminică 14 Septembrie 2014

Mulți dintre dvs. vor încerca să facă o excursie în străinătate, ceea ce va aduce cel mai probabil o schimbare radicală în viața dvs. Evitați munca intensivă și stresul, mai ales că în ultimul timp responsabilitățile dvs. au fost mai multe decât de obicei.

Horoscop zilnic fecioară Duminică 14 Septembrie 2014

Astăzi, înlocuiți obiceiurile rele, cu sport, activități în aer liber și de nutriție rațională. Rețineți că somnul vă poate salva de multe problemele de sănătate, și, în același timp, este mai ușor să vă controlați apetitul!

CITESTE TOT HOROSCOPUL PE BEWOMAN.RO.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button