ȘTIRI

HOROSCOP, AZI, DUMINICĂ, 10 AUGUST 2014. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE. DUMINICĂ, 10 AUGUST

Horoscop zilnic berbec Duminică 10 august 2014

Este de preferat să vă relaxați cu persoanele cele mai apropiate și să împărtășiți deschis emoțiile dvs. Acest lucru vă ajută să depășiți starea de depresie.

Horoscop zilnic taur Duminică 10 august 2014
Evitați organizațiile birocratice și așteptați proiecte importante. Nu intrați în detalii precise care se bazează pe gândire creativă și simțul umorului.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 10 august 2014
Sunteți destul de nervos astăzi. Presiunea la care sunteți supus va câștiga rapid teren, pentru că vă confruntați cu probleme care par în prezent să fie persistente.

Horoscop zilnic rac Duminică 10 august 2014
Aveți nevoie să vă organizați problemele de afaceri, nu mai tolerați intarziereas și vă gândiți la extinderea muncii dvs. Tânjiți după afecțiune, sensibilitate și armonia care vă lipsesc.

Horoscop zilnic leu Duminică 10 august 2014
Pot exista atitudini negative și confruntare cu șeful de serviciu. Întâlnirile favorabile pot fi cu prietenii, dar în mediile publice nu este mai puțin probabil să întâmpinați probleme.

Horoscop zilnic fecioară Duminică 10 august 2014
Vă veți simți plin de energie și totul se va termina cu bine. Aroganța și încăpățânarea, acestea sunt defectele zilei la reprezentantii acestei zodii. Ele vor lovi extrem.

Citeste horoscopul intreg pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button