HOROSCOP AZI, 22 OCTOMBRIE 2015. ZODII JOI. HOROSCOPUL ZILEI BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
21 oct. 2015
1 Afișari
HOROSCOP AZI, 22 OCTOMBRIE 2015. ZODII JOI. HOROSCOPUL ZILEI BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP AZI, 22 OCTOMBRIE 2015. ZODII JOI. HOROSCOPUL ZILEI BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – BERBEC

S-ar putea sa suferiti pierderi financiare ca urmare a esecului unei afaceri in care v-ati pus prea mari sperante. Relatiile pe care le aveti cu partenerii de afaceri sunt tensionate si din cauza dificultatilor de comunicare. Inarmati-va cu rabdare si evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – TAUR Deveniti irascibil din cauza problemelor financiare de moment. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa jigniti un prieten. Nu este o zi buna pentru a sustine examene sau proiecte si nici pentru calatorii. Puteti, insa, sa petreceti momente placute in compania persoanei iubite si a celor tineri din familie. Fiti prudent in afirmatii!

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – GEMENI Intampinati mai multe obstacole si aveti impresia ca va irositi energia, ceea ce va creeaza o stare de nervozitate. Cei din jur va inteleg si incearca sa va ajute. Relatiile cu persoana iubita au o evolutie favorabila. Spre seara, reusiti sa rezolvati impreuna o problema casnica.

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – RAC: Aveti tendinta de a reactiona impulsiv si riscati sa va indepartati partenerii de afaceri si prietenii. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa diplomatie. Va sfatuim sa va menajati sanatatea si sa sa va odihniti mai mult. Acordati mai multa atentie problemelor personale ale membrilor familiei!

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – LEU: Un prieten nu isi respecta promisiunea facuta cu putin timp in urma, ceea ce va irita peste masura. Nu are rost sa va enervati, mai ales ca intarzierea s-ar putea sa aiba cauze obiective. Daca veti da dovada de intelegere, veti evita o cearta sau chiar ruperea legaturilor de prietenie.

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – FECIOARA : Astazi nu este indicat sa va ocupati de probleme care necesita mult tact. Sunteti irascibil si nu reusiti sa fiti convingator. In schimb, relatiile cu partenerul de viata sunt foarte bune, iar cu sanatatea nu aveti probleme.

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – BALANŢĂ Aveti de gand sa va asumati prea multe responsabilitati si s-ar putea sa nu le faceti fata singur. Nu este o zi buna pentru afaceri. Riscati sa inregistrati pierderi financiare. Daca plecati la drum, va recomandam sa fiti precaut si sa va verificati cu atentie masina si bagajele.

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – SCORPION: In prima parte a zilei este posibil sa aveti dificultati de comunicare, ce va pot afecta relatiile sociale si sentimentale. Nu este momentul sa incepeti noi activitati sau afaceri, oricat ar fi de tentante.

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – SĂGETĂTOR : Va dedicati unor activitati intelectuale, cu riscul de a va indeparta de prieteni, dar satisfactia morala este una deosebita. Reusiti sa rezolvati toate problemele familiei. Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa renuntati. Sunteti predispus la accidente.

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – CAPRICORN: Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar ideile. Din cauza dificultatilor de comunicare pe care le aveti astazi, este indicat sa amanati intalnirile programate pentru joi. De asemenea, nu este momentul sa faceti investitii sau sa cumparati obiecte de valoare. Este posibil sa nu faceti cea mai buna alegere.

HOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – VĂRSĂTOR: Dimineata s-ar putea sa fiti indispus din cauza unor mici probleme de sanatate si sa deveniti mai putin sociabil. Va sfatuim sa nu refuzati comunicarea cu prietenii si cu partenerul de viata. Seara sunteti vizitat de o ruda care reuseste sa va redea buna dispozitie si sa destinda atmosfera din caminul dumneavoastra.

HHOROSCOP joi, 22 OCTOMBRIE – PEŞTI: Nu este o zi favorabila calatoriilor in interes de afaceri. Sansele de a obtine castiguri financiare sunt mici. Relatiile sentimentale pot fi excelente, daca acordati mai multa atentie partenerului dumneavoastra de viata.

 

Cookies