HOROSCOP LUNI, 7 MARTIE. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
06 mart. 2016
14 Afișari
HOROSCOP LUNI, 7 MARTIE. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP LUNI, 7 MARTIE. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

BERBEC

Porti discutii hotaratoare pentru destinul tau. Toate parteneriatele, atat cele profesionale, cat si relatiile personale vor fi pentru tine o sursa de bucurie. Ziua de astazi te pune in fata unor aliante importante.

TAUR

Te bucuri de relatii familiale calde si placute. S-ar putea sa afli curand ca familia se va mari prin nasterea unui copil dintr-o logodna sau casatorie.

GEMENI

Iti stabilesti obiective mult prea mari si dificil de atins.Pentru a nu abandona proiectul pe care il realizezi, mai bine ai apela la cei din jur sa iti acorde o mana de ajutor.

RAC

Daca in cariera lucrurile merg de la bine in sus, nu acelasi lucru se poate spune despre sectorul relatiilor de iubire. Pot aparea conflicte greu de gestionat.

LEU

Discutia cu un sef, sau un superior ierarhic te-a lasat pe ganduri. Esti propus pentru avansare, dar asta implica si pierderea libertatii, in raport cu familia, deoarece vei petrece mai multe ore la locul de munca. Va trebui sa cantaresti cu atentie situatia nou creata si sa vezi daca este avantajoasa pentru tine.

FECIOARA

Priveste mai mult in jurul tau pentru ca e posibil sa te confrunti cu unele neintelegeri cauza de invidia celorlalti. Lamureste cauza acestor probleme pentru ca fiecare sa-si vada de propria viata.

Sursa: roastrolog.com

Cookies