HOROSCOP LUNI, 7 MARTIE. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, CAPRICORN, VĂRSĂTOR

de:
06 mart. 2016
5 Afișari
HOROSCOP LUNI, 7 MARTIE. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, CAPRICORN, VĂRSĂTOR

HOROSCOP LUNI, 7 MARTIE. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

BALANTA

Astazi te vei pozitiona in ipostaza invingatorului, vei primi vesti bune privind un proiect la care ai lucrat demult sau un raspuns pozitiv la niste hartii pe care le-ai depus cu ceva timp in urma

SCORPION

Succesul inseamna intelegerea exacta a lucrurilor pe care le-ai realizat pana acum. Daca mai adaugi si ambitia de a te depasi continuu, realizezi potiunea magica care iti va aduce rezultatele dorite.

SAGETATOR

Misticismul, religia si dezvoltarea personala, se pare ca vor fi elementele centrale ale acestei zile. Vei descoperi ca te afli intr-o permanenta cautare si intelegere a nevoilor sufletului.

CAPRICORN

Acasa, lucrurile incep sa intre in normal. Partenerul sau rudele tale incep sa inteleaga ca ai dreptul la intimitate si ca nimeni nu poate sa traga de tine in toate directiile dupa cum vrea el.

VARSATOR

Prins in vartejul treburilor de zi cu zi, constati ca viata trece pe langa tine fara sa te mai bucuri de ea. Iar aceasta cu siguranta ca nu este atitudinea corecta manifestata de un adevarat Varsator.Destinde-te, relaxeaza-te, distreaza-te!

PESTI

S-ar putea sa primesti vesti de la un prieten din copilarie, care va veni cu o propunere de afacere. Nu te grabi sa dai un raspuns pana nu evaluezi cu atentie situatia.

Sursa: roastrolog.com

Cookies