BAZAR

HOROSCOP LUNI, 29 IUNIE 2015. ZODII AZI, LUNI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU 29 IUNIE

Horoscop zilnic berbec, AZI,  Luni 29 iunie 2015

Berbecii trebuie să acorde mai multă atenție experiențelor personale. Unii dintre dvs vor avea o dorință de a petrece mai mult timp acasă, în timp ce alții vor avea nevoie de un sprijin puternic din partea celor dragi. Nu vă ascundeți emoțiile și dacă există cineva de care vă pasă, acum este momentul potrivit pentru a corecta greșeala făcută.

Horoscop zilnic taur Luni 29 iunie 2015

Nu vă lăsați copleșiți de îngrijorări și împărtășiți problemele cu persoana iubită sau cu un prieten. Atenție, cei care au trecut o perioadă de timp printr-o situație nefavorabilă și-ar putea pierde cumpătul.

Horoscop zilnic gemeni Luni 29 iunie 2015

La locul de muncă puteți obține rezultate foarte bune, mai ales dacă munca dvs este legată de îngrijirea altor persoane, finanțe sau de management. Ajungeți cu ușurință în rădăcina problemelor, veți evalua oamenii mai bine și veți fi capabil să descoperiți detaliile. Este o zi foarte bună pentru aceia care dau un examen.

Horoscop zilnic rac Luni 29 iunie 2015

Dacă astăzi sunteți nervoși sau supărați, încercați să găsiți timp pentru dvs și răsfățațindu-vă într-un fel – cumpărați ceva mic, gătiți un anumit fel de mâncare, etc. Aveți tendința de a fi prea geloși și vreți să vă manipulați partenerul, astfel încât este mai bine să fiți atenți, deoarece aceste lucruri pot destrăma relația.

Horoscop zilnic leu Luni 29 iunie 2015

Astăzi acordați mai multă atenție familiei și persoanei iubite. Aveți dorința de a caută și de a crea armonie cu oamenii din mediul cel mai apropiat. Utilizati această influență pozitivă pentru a asigura pacea între toți cei dragi.

Citește continuarea pe BEWOMAN.RO.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button