BAZAR

HOROSCOP LUNI 24 AUGUST 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Luni 24 August
Astăzi încercați să analizați mai bine situația în care vă aflați, astfel încât să acționați în mod corect. Este posibil să aveți nevoie să puneți în aplicare unele sarcini practice legate de domiciliu, munca sau sănătatea unui membru al familiei dumneavoastră.

Horoscop zilnic taur Luni 24 August
Taurii vor fi deosebit de pricepuți și orice ar face, totul va ieși la perfecțiune. Este o zi potrivită pentru a practica un hobby, să vă jucați cu copiii sau să învățați ceva – de exemplu, să gătiți. Dacă lucrați, veți fi mulțumiți de rezultate.

Horoscop zilnic gemeni Luni 24 August
Unii dintre dvs au de a face cu o problemă internă, care va evolua în zilele și săptămânile următoare. Acum este momentul potrivit pentru a planifica schimbări și pentru a face noi contacte. Aveți suficient entuziasm, iar norocul vă însoțește, astfel încât puteți să acționați cu încredere.

Horoscop zilnic rac Luni 24 August
Astăzi trebuie să găsiți o modalitate de a vă diversifica ziua. Căutați o companie plăcută și plecați într-o călătorie. Aveți parte de o zi dinamică și interesantă, dacă nu lăsați rutina să intervină în viața dvs.

Horoscop zilnic leu Luni 24 August
Leii sunt destul de mulțumiți în ceea ce privește progresul de la locul de muncă. Dacă întâlniți vreo oportunitate de a obține niște venituri suplimentare, profitați de ele, pentru că nu se știe când le veți mai întâlni.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button