HOROSCOP LUNI 15 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC LUNI

de:
14 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP LUNI 15 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC LUNI

HOROSCOP LUNI 15 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP ZILNIC LUNI

HOROSCOP 15 FEBRUARIE BERBEC

In familie, te preocupa starea de sanatate a unei rude, insa trebuie sa intelegi ca evolutia unor situatii nu depinde numai si numai de tine.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE TAUR

Munca este foarte importanta pentru tine, nu neaga nimeni acest lucru, dar cate satisfactii ti-a oferit pana acum, in comparatie cu rezultatele oferite? Poate te multumesti cu prea putin sau poate te afli in locul gresit, unde te vei plafona si te vei multumi cu o remuneratie foarte mica.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE GEMENI

La locul de munca din nou esti asaltat de proiecte, termene limita, insa vei fi plin de energie si vei lucra cu mult spor.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE RAC

Ai chef de viata, de distractii, vrei sa te indragostesti si s-ar putea, pe ansamblu, sa fii cu capul in nori. Ai grija totusi sa iti indeplinesti indatoririle de la locul de munca, pentru ca sefii sunt cu ochii pe tine.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE LEU

Incearca sa te abtii de la comentarii. Oricat ai avea cele mai bune intentii, oricat ai dori sa ii stimulezi pe ceilalti si sa ii sustii moral, totul va fi prost interpretat, mai ales daca te adresezi doamnelor.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE FECIOARA

Daca simti nevoia de a canta, atunci canta. Daca vrei sa dansezi, atunci danseaza. Daca vrei sa te izolezi, fa-o si pe asta. Simti nevoia sa spargi orice tipar si sa te manifesti liber, departe de incorsetarile celor din jur.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE BALANTA

Situatia financiara se imbunatateste si simti cum lucrurile incep sa reintre pe directia normala. Esti plin de energie, plin de ambitie si vise indraznete. Continua tot asa, esti pe drumul cel bun catre evolutia ta personala!

HOROSCOP 15 FEBRUARIE SCORPION

Incearca sa te mobilizezi si incepe in timpul liber sa cauti un serviciu mai bun, pentru ca stim si noi si stii si tu ca meriti mai mult.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE SAGETATOR

Planeta razboinica a zodiacului, Marte, face aspecte benefice cu semnul tau zodiacal si te sustine tot mai mult! Iata de ce vei simti nevoia profunda sa actionezi, sa te implici in probleme pe care le-ai tot amanat, sperand la o rezolvare ulterioara.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE CAPRICORN

Se anunta surprize in sectorul financiar. Si nu sunt vesti rele deloc. S-ar putea sa primesti o suma de bani mai mare, fie o donatie sau un ajutor suplimentar.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE VARSATOR

O prietena te va ajuta sa iti clarifici niste nelamuriri legate de o asociere sau un parteneriat.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE PESTI

Vremea strategiilor s-a dus, este nevoie sa lasi deoparte declaratiile. Se simte nevoia de a trece de la filosofie la practică, de a crea strategii care sa duca la implinirea obiectivelor, de a iesi din starea meditativă, declarativa si de a intra intr-un proces de constructie.

Sursa: roastrolog.com


Cookies