HOROSCOP LUNAR URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 ZODIILE BALANŢĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEŞTI

de:
02 dec. 2015
0 Afișari
HOROSCOP LUNAR URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 ZODIILE BALANŢĂ, SCORPION, VĂRSĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP LUNAR URANIA. HOROSCOP LUNA DECEMBRIE 2015. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 ZODIILE BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 BALANŢĂ 

In decembrie te vei lovi de foarte multi oameni incapatanati, de parca toata lumea este contra ta, insa scapi repede de ei si chiar iti dai seama ca asta a fost o experienta benefica pentru tine. Finalul de an te gaseste prins in calcule, caci faci tot felul de modificari in buget pentru a pune cativa bani deoparte pentru o serie de proiecte pe termen lung.

Ar fi indicat ca in aceasta perioada sa verifici cat mai bine informatiile care iti ajung la ureche, caci este posibil ca cineva sa te pacaleasca. Incerci sa te intorci spre trecut, caci acolo se afla raspunsurile la multe dintre intrebarile actuale.

Citeşte şi HOROSCOP LUNAR URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 ZODIILE BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ 

HOROSCOP URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 SCORPION

Este posibil ca in perioada imediat urmatoare sa primesti unele reprosuri din partea jumatatii tale, pe motiv ca petreci prea mult timp cu prietenii. Este momentul potrivit pentru a sterge cu buretele trecutul si de a o lua din nou de la capat, caci ostilitatile se rezolva cel mai bine intr-un cadru romantic.

In lunile de iarna nu scapi de raceala, insa ea este una ce are legatura cu analiza personala si nu cu boala in sine. Indreapta-ti ochii catre prietenei, caci ei iti vor reaminti ce inseamna sa privesti partea plina a paharului si sa te bucuri din nou de realizarile tale. In caz ca nu ai copii incepi sa te gandesti tot mai serios la un mostenitor, insa nu este indicat sa iei o decizie finala acum.

HOROSCOP URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 SĂGETĂTOR

Ultimile luni din 2015 vor fi decisive pentru tine. Fie te simti imboldit de nevoia de a alege intre ceva nou si ceva vechi (poate fi o relatie), ori hotarasti cine va ramane in viata ta si cine pleaca (prietenii). Important este sa te asiguri ca ai luat decizia corecta. Partea buna este ca eforturile din ultima vreme se reflecta si in castigurile financiare, insa acum vine o alta provocare: sa rezisti in fata tendintei de a cheltui banii castigati prin munca multa pe nimicuri.

In noiembrie si decembrie nu ai prea mari probleme cu sanatatea, asta si pentru ca nu ai lasat bolile din trecut netratate. Nu tine cont de sfaturile „specialistului” din familie daca vrei sa treci peste iarna fara prea multe medicamente.

HOROSCOP URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 CAPRICORN

In caz ca esti in cautarea sufletului pereche se intrevad sanse spre final de an dai de o persoana care sa iti ia mintile. Nu refuza iesirile in oras cu prietenii, caci s-ar putea sa ratezi sansa de a-ti cunoaste viitorul partener. Pe de alta parte, in noiembrie si decembrie e posibil sa ai parte de ceva probleme de sanatate ori sa stai la spital cu o ruda apropiata.

Un alt mebru al familiei te vorbeste de rau in preajma sarbatorilor de iarna, insa nu e cazul sa dai nastere unor certuri inutile. Mai bine lasi spiritul sarbatorilor de iarna sa intre in casa ta si pune-le pe toate pe seama glumelor (proaste). Incearca sa iti iei un concediu medical in caz ca starea de sanatate se agraveaza, mai ales daca e vorba de vreo afectiune cronica.

HOROSCOP URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 VĂRSĂTOR

In ultima parte din 2015 vei avea anumite incertitudini si nu de putine ori te vei simti nesigur. Din acest motiv nu este indicat sa iei deciziile in graba, chiar daca ti se promite un castig garantat. Apeleaza mai degraba la sfatul prietenilor, care stiu cel mai bine ce ti se potriveste. Noiembrie si decembrie sunt luni in care trebuie sa te dedici planurilor pentru anul viitor, analizei si gasirii unei strategii mult mai practice decat cea abordata pana acum.

Totodata ar trebui sa fii mai atent cu dietele si produsele naturiste, mai ales cele care iti pot afecta metabolismul. Mai bine le eviti decat sa risti inutil!

HOROSCOP URANIA. HOROSCOP DECEMBRIE 2015 PEŞTI

Finalul lui 2015 te poate aduce in bratele unei persoane nepotrivite, asa ca incearca sa aloci timp suficient celui de langa tine, inainte de a va muta impreuna. Vrei sa vezi mai multe fapte din partea partenerului si mai putine vorbe? Ai grija sa si tu oferi asta! In caz contrar te asteapta o serie de conflicte.

Nici de problemele de sanatate nu prea scapi in aceasta perioada, mai ales de cele legate de sistemul digestiv ori vezica urinara, asa ca nu neglija primele simptome, caci e posibil sa iti para rau.

Sursa: teotrandafir.com


Cookies