BAZAR

HOROSCOP LUNAR, HOROSCOP URANIA pentru luna IULIE 2015. Horoscopul pentru toate zodiile, iulie 2015

HOROSCOP LUNAR. HOROSCOP URANIA. HOROSCOPUL LUNII IULIE 2015. Horoscop lunar zodii: Iată ce va prezic astrele pentru luna iulie 2015 Previziuni astrale pentru toate zodiile, potrivit horoscop-urania.org.

Horoscop iulie 2015, Berbec: Este posibil ca în intervalul 7-11 iulie să vă retrageţi parțial din viața socială pentru a vă concentra pe chestiunile familiale sau locative, raportându-vă constructiv la trecut. Între zilele de 11 și 19, se anunță certuri în cuplu, probabil din cauza geloziei și posesivității. Din 13 iulie, au loc ședințe de familie privind bugetul sau responsabilitățile casnice, progresele apărând chiar din data de 14.

Din data de 14 până în data de 16, puteți experimenta repercusiunile faptului că v-aţi dirijat eforturile exclusiv pe plan familial și locativ, lăsând descoperite cariera și reputația. În jurul zilei de 19, este posibil să vi se umple paharul din pricina acestor discuții repetate de la suflet la suflet, devenind pasibili de o izbucnire a furiei. Începând cu data de 19, relațiile afective, dar și profesionale intră sub o lupă critică.

În cursul zilei de 23, s-ar putea să deveniţi mai conştienţi ca niciodată de existența atașamentelor care vă leagă de unele stări, oameni dragi sau obiecte cu valoare sentimentală. Între zilele de 23 și 28, restructurările aduse spațiului locativ, dar și cele din dinamica rolurilor în familie pot atenta la răbdarea voastră. După data de 25, s-ar putea să căutaţi nodul în papura relațiilor de iubire și profesionale.

Horoscop iulie 2015, Taur: În perioada 7-11 iulie, se pot arăta ocazii de a dezvolta proiecte sau prietenii cu persoane care vă împărtășesc idealurile. Păstrarea aparențelor cu privire la atmosfera din familie sau chestiunile locative se poate solda cu conflicte în cuplu între zilele de 11 și 19. După data de 13, se consolidează aceste amiciții, dar și parteneriate, progresele devenind vizibile în jurul zilei de 14.

Din data de 14 până în data de 18, persoanele care vă servesc drept modele sau călăuze în momente de cumpănă ar putea emite judecăți de valoare cu privire la influența acestor noi legături asupra voastră. În jurul zilei de 19, puteți ajunge să le daţi dreptate, poate pentru că noile cunoștințe nu îşi văd de treaba lor. După data de 19, aţi putea căuta să reparaţi neajunsurile relației de cuplu și/sau cu copiii.

În cursul zilei de 23, aţi putea purta o discuție revelatoare cu partenerul care vă permite să vedeţi în sufletul lui așa cum nu s-a mai întâmplat demult. Între zilele de 23 și 28, s-ar putea să vă enervaţi ori de câte ori cineva încearcă să intre cu bocancii în inima voastră. Începând cu data de 25, este posibil să vedeţi defecte în relația cu partenerul și/sau cei mici chiar și acolo unde nu există de fapt.

HOROSCOP LUNAR. HOROSCOP URANIA. HOROSCOPUL LUNII IULIE 2015.

Horoscop iulie 2015, Gemeni: Dacă vă implicaţi emoțional în sarcinile primite în perioada 7-11 iulie, beneficiile materiale nu vor întârzia să apară. Între zilele de 11 și 19, evitaţi să vă asumaţi meritele care nu v-ar fi revenit (doar) vouă și nu vă lăudaţi cu rezultate care nu pot fi probate practic. Feriţi-vă să promiteți progrese pe care nu le puteți efectua. După data de 13, dar în special în jurul zilei de 14, vă puteți rotunji veniturile.

În ciuda evoluției înregistrate pe plan financiar, din data de 14 până în data de 18 este nevoie să împărţiţi câștigurile cu asociații sau colaboratorii, să înapoiaţi unele împrumuturi sau să achitaţi unele datorii. În cursul zilei de 19, un proiect poate necesita o infuzie urgentă de capital ori este posibil să vă aducă prejudicii. După data de 19, vă recomand să remediaţi relațiile cu membrii familiei de s#x feminin.

În jurul zilei de 23, este de dorit ca o parte din profiturile realizate zilele trecute să fie investite în tratament medical performant, dacă este cazul, aparatură sau echipamente care să vă uşureze treaba. Între zilele de 23 și 28, se văd urmările financiare ale unor decizii cu bătaie lungă luate în grabă. Începând cu data de 25, afişaţi o atitudine hipercritică în raport cu părinții.

HOROSCOP LUNAR. HOROSCOP URANIA. HOROSCOPUL LUNII IULIE 2015.

Horoscop iulie 2015, Rac: S-ar părea că, în perioada 7-11 iulie, nu mai aşteptaţi să vă ajungă cuțitul la os pentru a vă schimba optica și strategia. Între zilele de 11 și 19, nu sunt recomandate speculațiile financiare. În plus, se creionează o problemă de încredere în raport cu partenerul și/sau copiii. După data de 13, atrageţi oamenii și situațiile pe care le vizualizaţi, primele rezultate apărând chiar în jurul zilei de 14.

Din data de 14 până în data de 18, faptul că vă oferiţi sufletul pe tavă în parteneriatele de viață și de afaceri poate fi folosit împotriva voastră. Nu este exclus ca și competiția din planul profesional să profite de pe urma acestui lucru. În jurul datei de 19, faima sau relația voastră cu superiorii poate suferi și ea din aceeași cauză. După data de 19, căutaţi să stabiliţi relații funcționale cu femeile.

În jurul zilei de 23, redescoperirea unei vechi pasiuni vă conferă un suflu nou pe plan personal. Între zilele de 23 și 28, evitaţi să vă folosiţi de șantajul emoțional sau de victimizare pentru a atrage simpatia șefului sau a societății pentru că riscaţi să obţineţi exact opusul. Începând cu data de 25, abţineţi-vă de la bârfe, cârcoteli și lansat zvonuri. Staţi departe de comploturi!

Citește continuarea pe horoscop-urania.org.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button