BAZAR

HOROSCOP LUNAR, HOROSCOP pentru luna SEPTEMBRIE 2015

HOROSCOP LUNAR, HOROSCOP pentru luna SEPTEMBRIE 2015. Mercur se afla in ciclul retrogradarii in Balanta, in opozitie cu Uranus si in careu cu Pluto, iar Venus isi reia mersul direct in preajma lui Marte, in inflacaratul semn al Leului. Ambele fenomene predispun la evolutii rapide si greu de prevazut, la evenimente care se nasc dintr-o data, dar si la irascibilitate si reactii impulsive.

Mai avem o eclipsa de Soare (pe 13 septembrie 2015) si o eclipsa de Luna (pe 28 septembrie 2015). Eclipsa de Luna este prinsa intr-o configuratie tensionata, de mare nervozitate si instabilitate. Ambele eclipse pot aduce surprize (asa cum fac eclipsele in general).

Un aspect important, ale carui efecte se intind asupra intregii luni septembrie 2015, este opozitia Jupiter-Neptun.

HOROSCOP LUNAR, HOROSCOP pentru luna SEPTEMBRIE 2015. La nivel macro, opozitia Jupiter-Neptun naste fanatism religios, scandaluri de natura juridica, financiara sau avand ca subiect escrocherii, fraude, manevre bursiere sau bancare controversate.

La nivel personal, opozitia Jupiter-Neptun poate aduce premise promitatoare care conduc pe piste false, sperante nerealiste, conceptii morale sau spirituale destul de nebuloase, dificultati sau pierderi financiare, riscul de a fi escrocat sau furat, probleme legate de moralitate, imagine, lipsa de masura, lacomie, excese, risipa.

In concluzie, septembrie 2015 este o luna vie, provocatoare, cu peripetii, in care nu prea e bine sa te joci cu focul.

Horoscop zodia Taur, luna septembrie 2015: Dragoste si cuplu

Septembrie 2015 este o luna promitatoare: stapanul casei cuplului Taurului se afla pana pe 25 in preajma lui Venus, planeta iubirii, iar dupa 25, chiar in casa iubirii Taurului, alaturi de Jupiter. Profita!

Horoscop zodia Berbec, luna septembrie 2015: Dragoste si cuplu

Cu o eclipsa de Soare in casa muncii Berbecului, septembrie 2015 anunta intamplari neasteptate. Si Mercur, stapanul casei muncii Berbecului, anunta o perioada mai… altfel, fiindca se afla in ciclul retrogradarii. Ar fi bine, deci, sa fii pregatit(a) pentru surprize si sa ai mereu la indemana un plan de rezerva.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2015: Dragoste si cuplu

Este timpul sa te ancorezi mai adanc in familie si camin, sa privesti viata in doi cu maturitate, sa te raportezi la celalalt intr-un mod mai responsabil, mai profund. Daca nu ai o relatie, preferintele se vor indrepta catre persoane serioase, chibzuite, de incredere.

Citește continuarea pe eastrolog.ro.Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button