HOROSCOP LUNAR- FEBRUARIE 2016. HOROSCOP FEBRUARIE FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN

de:
13 ian. 2016
0 Afișari
HOROSCOP LUNAR- FEBRUARIE 2016. HOROSCOP FEBRUARIE FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016 Fecioară:
Între zilele de 4 și 7, puteți pierde controlul dragostei cu năbădăi care există între voi și partener, făcând accese de gelozie și posesivitate. Se prea poate, de asemenea, să fiţi extrem de protectori cu copiii în același interval, fapt care vă afectează relația. Căutaţi să vă înţelegeţi această pornire cândva din data de 5 până în data de 7 și nu veţi ajunge ca între zilele de 9 și 11 să vă faceţi procese de conștiință pe seama acestui lucru.

După data de 14 februarie, experimentaţi parcă mai puține obstacole pe partea de comunicare cu colegii de serviciu decât de obicei, reușind în același timp să înţelegeţi mai ușor ce aveţi de făcut la locul de muncă și cum v-aţi putea duce la bun sfârşit sarcinile. Din 17 încolo, vi se pot aprinde călcâiele după un/o coleg/ă de muncă, dar gândiţi-vă dacă ar fi bine sau nu să începeți ceva.

Vă recomand ca din data de 27 până la sfârşitul lunii să nu purtaţi negocieri cu potențiali noi clienți sau colaboratori întrucât s-ar putea să nu rămâneţi cu nimic sau să ieşiţi în pierdere. În cuplu, fie aveţi parte de momente frumoase alături de partener, fie se întâmplă totul doar în mintea voastră pentru că ignoraţi problemele. Persoanele singure și-ar putea face iluzii în privința cuiva.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016 BALANȚĂ:
Din data de 4 până în data de 7, unele probleme care țin de bucătăria internă a cuplului sau chiar părinții voştri s-ar putea amesteca între voi și partener. Dacă nu le ignorați între data de 5 și data de 7, nu numai că treceți peste aceste piedici, dar puteți reuși să vă consolidați relația, fapt care devine vizibil în intervalul de zile 9-11 februarie. Trebuie să vă rezolvați problemele fără a vă spăla rufele murdare în public.

După data de 14 februarie, parcă discutați mai bine cu persoana dragă și/sau copiii, iar persoanele care sunt singure ar putea avea mai mult chef, precum și ocazii de flirt. Începând cu data de 17, atmosfera din cuplu devine mai caldă, reușind chiar să vă apropiaţi mai mult de copii. Persoanele care îşi caută încă jumătatea ar putea cunoaște pe cineva cu totul special.

Acordaţi mai multă atenție treburilor voastre profesionale între data de 27 și data de 29 întrucât sunteţi pasibili de erori. Confuziile s-ar putea strecura și între voi și colegii de serviciu. Se prea poate, de asemenea, să vă dea târcoale stări de disconfort a căror cauză vă scapă. Dacă sunt persistente, poate ar fi cazul să consultați un medic. Nu vă neglijaţi sănătatea!

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016 SCORPION:
Dacă participaţi la interviuri de angajare, purtați negocieri sau aveţi întâlniri de afaceri importante între zilele de 4 și 7 februarie, pregătiţi-vă serios. Gândiţi-vă bine care-ar fi finalitatea lor în intervalul de zile 5-7 februarie întrucât se prea poate să vedeţi deja efectele lor din data de 9 până în data de 11. Aşadar, faceţi-vă bine temele deoarece deznodământul lor își va pune amprenta pe cariera voastră.

După data de 14, discuțiile purtate cu familia se derulează parcă fără riscul de a degenera în conflicte și se prea poate să vă vină idei de reamenajare a locuinţei. Dacă îi implicaţi și pe cei apropiaţi într-un asemenea proiect începând cu data de 17, s-ar putea să vă apropie mai mult decât aţi fi crezut. Cert este că vă priește faptul că atmosfera din familie este armonioasă și confortabilă.

Între zilele de 27 și 29, v-aţi putea bucura de momente speciale în compania partenerului de cuplu și/sau a copiilor. Sau asta simţiţi voi în timp ce ei se străduiesc să vă ascundă faptul că îi nemulțumește ceva la voi de ceva timp încoace. Dacă simţiţi că nu sunt în apele lor, interesaţi-vă ce-i întristează. Persoanele fără partener și-ar putea face speranțe deșarte în privința cuiva.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016 SĂGETĂTOR:
Pretențiile costisitoare ale partenerului și/sau copiilor ori pasiunile voastre extravagante riscă să vă dea gaură în buget între zilele de 4 și 7 februarie. Deși mai reduceţi din cheltuieli, vă puteți da seama cândva din data de 5 până în data de 7 că ar fi momentul să cereţi o promovare, să căutaţi un alt job sau să vă angajaţi într-un al doilea loc de muncă. Într-un fel sau altul, situația se rezolvă între zilele de 9 și 11.

Abilitățile voastre de comunicare și socializare se amplifică din astral din 14 februarie încolo, fiindu-vă parcă mai ușor să abordaţi orice subiect cu persoanele apropiate, dar mai ales cu familia și vecinii. Acest lucru vă sporește popularitatea începând cu data de 17, ajungând astfel să fiţi la mare căutare pe plan social. Ţineţi-vă deci mereu telefonul și laptop-ul pe aproape.

Atmosfera de acasă, dar și relația cu rudele apropiate ar putea părea armonioase din data de 27 până în data de 29, dar s-ar putea să nu fie așa decât în imaginația voastră. Ascultaţi-le mai atent vorbele și urmăriţi-le obiectiv gesturile întrucât v-ar putea ajuta să vă daţi seama dacă sunt supărați dintr-un motiv sau altul. O imagine idealizată despre familia de origine poate face mai mult rău decât bine.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016 CAPRICORN:
Atitudinea rece sau așteptările prea mari pe care le-aţi putea avea în raport cu rudele apropiate din data de 4 până în data de 7 riscă să îşi pună amprenta asupra relației voastre, dar dacă încercaţi să vă daţi seama în intervalul de zile 5-7 februarie de unde vine această tendință, nu numai că s-ar putea să vă înmuiaţi față de ei, cel puțin între zilele de 9 și 11 februarie, ci aţi putea să descoperiţi mai multe despre propriile persoane. Fiţi sinceri cu voi înşivă.

După data de 14 februarie, v-ar putea veni idei despre cum v-aţi putea suplimenta veniturile, dar și despre cum v-aţi putea valorifica economiile și posesiunile. Se poate spune deci că a doua și a treia decadă a lunii, dar mai ales după data de 17, sunt favorabile suplimentării câștigurilor. Bine ar fi să vă concentraţi pe acest aspect în cazul în care nu există alte chestiuni presante care necesită atenția voastră.

Deși nu se poate spune că abilitățile voastre de comunicare și socializare excelează din data de 27 până la sfârşitul acestei luni, tot exercitați o mare putere de atracție în rândul persoanelor apropiate. Chiar și așa, relațiile pe care le aveţi cu familia și/sau vecinii ar putea trece printr-o perioadă ciudată zilele acestea. Cereţi-le lămuriri pentru a înțelege cu ce anume vă confruntați.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016 VĂRSĂTOR:
Unele frustrări, nemulțumiri, griji sau evenimente neplăcute din trecut vă pot împinge să vorbiţi și să vă purtați într-un fel care nu vă face cinste între zilele de 4 și 7 februarie. Dar dacă acordaţi timp meditației și introspecției din data de 5 până în data de 7, rezultatele pozitive se vor vedea chiar în intervalul de zile 9-11 februarie. Este important așadar să vă puneţi ordine în gânduri și să învăţaţi să vă controlaţi impulsurile.

După data de 14 februarie, s-ar putea să fiţi mai comunicativi decât de obicei, reușind, cu puțin efort, să vorbiţi pe limba oricui, fapt care vă face mai populari decât în mod normal. Începând cu data de 17, șarmul și carisma voastră caracteristice sunt potențate de astre, semn cum că aţi putea exercita o mare putere de atracție în a doua și a treia decadă a lunii februarie. Revitalizaţi-vă viața socială.

Într-una din zilele de 27, 28 și 29 este imperios necesar să vă ţineţi o evidență cât se poate de clară a bugetului vostru întrucât aţi putea pierde bani fără să vă daţi seama, constatând abia atunci când este prea târziu. De asemenea, bine ar fi să vă gândiţi de două ori înainte de a vă învesti economiile sau a vă pune posesiunile la bătaie pentru o idee de afacere fără nicio garanție.

HOROSCOP LUNAR FEBRUARIE 2016 PEȘTI:
Feriţi-vă să derulaţi afaceri cu prietenii sau să le acordaţi împrumuturi între zilele de 4 și 7 februarie întrucât puteți să nu vă mai vedeţi în grabă banii înapoi, rupând astfel prietenia care vă leagă. Explicaţi-le că nici voi nu staţi tocmai bine pe acest plan cândva din data de 5 până în data de 7 și vor înțelege. Dacă manageriați corect situația, veţi remarca schimbări în bine în relația voastră în intervalul de zile 9-11 februarie.

După data de 14 februarie, s-ar putea înmulți vizibil pasele introspective în care vă surprindeţi uneori, dar nu vă lăsaţi mintea să fie acaparată de gânduri pesimiste, frustrări, nemulțumiri, griji sau de amintirea unor evenimente neplăcute. Cândva după data de 17 a lunii ar putea reapărea în viața voastră un fost partener care nu v-a rămas indiferent sau cineva pentru care nutriţi încă sentimente puternice.

Cel puțin între data de 27 și data de 29, le va fi greu, mai ales persoanelor care nu vă cunosc foarte bine, să îşi dea seama ce hram purtați deoarece s-ar putea să fiţi percepuţi drept nişte persoane misterioase, poate chiar intangibile. 

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies