HOROSCOP LUNA MARTIE 2016. HOROSCOP MARTIE ZODIILE BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI

de:
28 feb. 2016
2 Afișari
HOROSCOP LUNA MARTIE 2016. HOROSCOP MARTIE ZODIILE BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, PEŞTI

HOROSCOP LUNA MARTIE 2016. HOROSCOP MARTIE ZODIILE BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICPRN, VĂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP MARTIE BALANŢĂ

Dragoste și viața în doi

Până la 12 martie 2016 Venus se află în casa dragostei și a erotismului Balanței. Este o perioadă de grație, de care trebuie să profiți din plin, fiindcă după aceea situația nu mai e la fel de roz.

Pe 12 martie Venus intră într-o casă care nu-i priește, cea a grijilor și a responsabilităților. Aici, iubirea nu se poate dezvolta liber, iar relația de cuplu a Balanțelor este în mod automat asociată cu munca, efortul, datoria, serviciul.

În plus, Marte, stăpânul casei relațiilor Balanței, intră pe 6 martie în Săgetător, unde va rămâne până spre sfârșitul lunii mai 2016. În această poziție, Marte are o problemă: se află în vecinătatea lui Saturn, care și el este legat de responsabilități, restricții și blocaje.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Balanță (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

În martie 2016 viața profesională a Balanțelor este dinamică, deschisă către schimbare și… surprize.

Evenimentele sunt uneori stresante sau chiar critice. Casa muncii Balanței este animată acum de Neptun, Soare, Mercur și Venus. Eforturile perioadei au de-a face cu talentul și creativitatea, dar și cu preocupările intelectuale, scrisul, socotitul, vorbitul și schimburile (de idei, comerciale etc.), sau chiar cu o muncă manuală ori care cere dexteritate.

Eclipsa de Soare anunță un eveniment semnificativ în carieră, care te poate lua prin surprindere.

Careul pe care-l fac Marte și Saturn cu planetele din casa muncii Balanței arată că ai o nevoie stringentă de disciplină și organizare.

În plan financiar, luna martie nu este prea ușoară pentru Balanțe. Colaborările și contractele pot fi reconsiderate.

În horoscopul carierei 2016 pentru Balanță găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

În martie 2016 există un stres accentuat pe axa bolilor Balanței, așa încât trebuie să fii cu mare băgare de seamă: să te protejezi, să te odihnești, să eviți abuzurile și excesele, să adopți un regim de viață ordonat și să nu ignori semnalele pe cere ți le transmite organismul.

Ar putea fi un moment potrivit pentru un control general de sănătate.

Dacă ai cea mai mică îndoială cu privire la un diagnostic sau un tratament, ar fi bine să ceri și o a doua părere.

Sfatul eAstrolog pentru Balanță în martie 2016

Fii diplomat(ă)! Adu-ți mereu aminte de zicala „vorba dulce, mult aduce”!

HOROSCOP MARTIE SCORPION

Dragoste și viața în doi

Cu Soarele, Mercur, Venus și Neptun, plus o eclipsă de Soare, în casa dragostei și a sexualității Scorpionului, nu este dificil de ghicit în ce domeniu se concentrează evenimentele lunii martie 2016.

Așteaptă-te la romantism și senzualitate, la flirt, aluzii și ocheade, la o posibilă nouă iubire ș.a.m.d. De fapt, având în vedere că în martie 2016 are loc și o eclipsă, te poți aștepta la orice.

Ai grijă, însă, să nu cheltuiești prea mult pe arsenalul de cucerire și pe plăceri! Amorul și banii nu fac casă bună împreună în această perioadă.

Dacă ai o relație stabilă la care ții, evită să intri într-un joc amoros în paralel! Ar fi prea riscant.

De asemenea, este recomandat să-ți iei măsuri de prevenție dacă nu vrei copii sau boli cu transmitere sexuală.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Scorpion (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Până spre finele lunii septembrie 2016, banii joacă un rol major în preocupările Scorpionilor, constituind, de fapt, principala motivație a inițiativelor lor profesionale.

Felul în care îți organizezi munca, strategiile pe care le pui la cale și toate deciziile tale au ca scop ameliorarea situației materiale. Asta este intenția și în această direcție se duce bătălia. Este posibil să existe nevoi mai mari, cheltuieli sporite, sau alte motive clare care să genereze acest interes, așa cum se poate să fie pur și simplu un impuls intern.

Pe de altă parte, luna martie 2016 este excepțională pentru Scorpioni în ceea ce privește exprimarea talentelor, activitățile artistice sau creative, punerea în valoare a calităților și a producțiilor personale, promovarea.

În această perioadă, șansa poate apărea de unde nu te aștepți.

În horoscopul carierei 2016 pentru Scorpion găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Pentru Scorpioni, luna martie 2016 este o perioadă cam contradictorie.

În unele zile, te bucuri de o formă fizică excelentă și manifești un optimism și o exuberanță care îi uimesc pe cei din jur. În alte zile, te simți obosit(ă), fără chef și tinzi să vezi partea goală a paharului. S-ar putea, totuși, să prevaleze prima variantă.

Nu-ți risipi forțele fără rost! Vei avea nevoie de ele.

Sfatul eAstrolog pentru Scorpion în martie 2016

Este recomandat să nu te pripești în deciziile financiare. Judecă înțelept, sfătuiește-te cu specialiști!

HOROSCOP MARTIE SĂGETĂTOR

Dragoste și viața în doi

Primele 5 zile din martie 2016 se scurg într-o atmosferă vioaie, relaxată și comunicativă. Treptat, climatul se schimbă.

Pe 5 martie Mercur, stăpânul casei relațiilor Săgetătorului, intră în Pești, unde se întâlnește cu Neptun. Combinația este foarte romantică dar implică un risc ridicat de autoiluzionare, eroare de apreciere, confuzie și incertitudine.

Complicațiile pot afecta mai mult relațiile incipiente. Relațiile vechi rezistă mai bine și pot să-și orienteze atenția mai ales către locuință, familie, proprietăți.

Din 6 martie, în Săgetător intră pasionalul Marte. Apetitul sexual al Săgetătorilor se amplifică, crește dorința de cucerire, de inițiativă și aventură. Iar această tendință este valabilă nu doar în martie 2016, ci și în următoarele două luni.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Săgetător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Comunicarea, negocierile, schimburile, informarea și munca intelectuală sunt favorizate în prima parte a lunii martie 2016.

Pe parcursul întregii luni, Săgetătorii manifestă un mare interes pentru chestiuni care țin de sedii, terenuri, imobile și alte proprietăți, eventual pentru agricultură sau resurse naturale. În unele cazuri, este posibil să fie vorba despre o afacere de familie, un sprijin din partea părinților sau despre muncă la domiciliu.

Odată cu intrarea lui Marte în Săgetător (5 martie 2016), se accentuează ambiția, spiritul de inițiativă și de competiție și crește interesul Săgetătorilor pentru sporirea câștigurilor și diverse demersuri financiare.

Atenție, însă, fiindcă Marte este repezit, imprudent și conflictual! Este recomandat să-ți păstrezi cumpătarea, calmul și diplomația.

În horoscopul carierei 2016 pentru Săgetător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Pe 5 martie 2016 Marte își face intrarea în Săgetător. Marte îți aduce energie, pasiune și dorință de acțiune. Dar tot el te expune la un risc de accidentări (cu atât mai mare cu cât Marte se află în vecinătatea lui Saturn), infecții, inflamații (și boli acute, în general), sângerări, arsuri, răniri diverse și alte incidente.

Marte va sta mai multe luni în Săgetător, dar riscurile sunt mai mari în martie. Prudență!

Sfatul eAstrolog pentru Săgetător în martie 2016

Nu acționa impulsiv și la întâmplare! Calculează-ți pașii, evaluează riscurile!

HOROSCOP MARTIE CAPRICORN

Dragoste și viața în doi

În viața sentimentală a Capricornilor, prima parte a lunii martie 2016 (până pe 12) pune pe primul loc rațiunea și simțul practic, lăsând mai puțin loc de manifestare elanurilor pasionale.

În această perioadă, tinzi să treci sentimentele prin filtrul valorii, al siguranței, al banilor. Se mai poate ca tu și perechea să nutriți un interes comun pentru finanțe: câștiguri, achiziții, rezolvarea unor chestiuni materiale.

Și a doua parte a lunii martie este destul de cerebrală, dar lasă, totuși, să răzbată o adiere romantică. Aceasta este stimulată de drumuri și comunicare. Conversațiile și corespondența pot avea efect declanșator sau afrodisiac asupra vieții sentimentale.

Tot în a doua parte a lunii martie 2016, eclipsa de Lună din data de 23 poate să aducă un eveniment care leagă preocupările relaționale ale Capricornilor de casă sau familie.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Capricorn (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Până pe 12 martie, Venus, stăpâna casei carierei Capricornului, se află în casa banilor Capricornului, semn de muncă generos remunerată, de câștiguri mai mari decât de obicei sau de alte avantaje materiale care decurg din statutul sau prestigiul profesional.

După 12 martie, Venus se regăsește în casa a treia a Capricornului, deja activată de Soare încă din ultima decadă a lunii precedente, înviorată de Mercur din data de 5 martie și scoasă în evidență de eclipsa de Soare din 9 martie. Toate acestea indică o concentrare de forțe în domeniul informației, al drumurilor și al comunicării.

Poate redactezi o lucrare importantă, poate susții o conferință, urmezi un curs, dai un examen sau un interviu, participi la niște negocieri, te deplasezi în interes de serviciu etc. Una dintre aceste activități are o miză importantă.

În horoscopul carierei 2016 pentru Capricorn găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Din 6 martie 2016, Marte i se alătură lui Saturn în casa a douăsprezecea a Capricornului. Această casă are de-a face cu slăbirea imunității, bolile cronice, spitalele, contaminările, dependențele și afecțiunile care iți limitează gradele de libertate, psihic sau fizic.

Câteva luni de acum înainte este bine să te protejezi, să-ți sporești vigilența și să faci tot ce se poate pentru a-ți întări rezistența organismului.

Sfatul eAstrolog pentru Capricorn în martie 2016

Păzește-te de bârfe, conspirații, dușmani ascunși și atacuri subversive!

HOROSCOP MARTIE VĂRSĂTOR

Dragoste și viața în doi

Venus, planeta dragostei, rămâne în Vărsător până pe 12 martie 2016. Bucură-te de aceste zile magice! Dragostea plutește în aer, puterea de seducție îți este la apogeu, iar în cuplu domnește armonia.

Nici perioada 12-20 martie nu este rea: intrată în Pești, Venus respiră același aer romantic ca și stăpânul casei relațiilor Vărsătorului, Soarele, aflat tot în Pești. Doar că, pe lângă romantism, cei doi împart și preocupările casei a doua solare: valori, bunuri, bani. Așa că, oricât de învăluitor ar fi amorul, ochiul tău atent veghează asupra sferei materiale, prin prisma căreia faci anumite evaluări sau ale cărei interese le împărtășești cu perechea.

Comunicarea și drumurile influențează relațiile Vărsătorilor pe tot parcursul lunii martie 2016.

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Vărsător (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

Cariera, statutul, prestigiul și popularitatea sunt subiecte de mare actualitate pentru Vărsători în luna martie 2016 (și în următoarele două).

Marte, stăpânul tradițional al casei carierei Vărsătorului, ajunge pe 5 martie într-o casă solară unde deja se află de o vreme Saturn, stăpânul tradițional al Vărsătorului. Prin urmare, simți o motivare mai puternică în plan profesional. Se poate să trebuiască să faci față unor provocări (pe care, de altfel, le cam cauți), se poate să ai responsabilități mărite, dar te bucuri și de susținere și noroc atunci când dai într-adevăr de greu.

Banii sunt înscriși cu litere mari în agenda Vărsătorilor pe luna martie 2016. Axa financiară este stimulată de Soare, Mercur, Venus, Neptun, Jupiter și nodurile lunare. Poți să câștigi mult, dar poți să și cheltuiești mult.

În horoscopul carierei 2016 pentru Vărsător găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Forma fizică a Vărsătorilor este bună în martie 2016. Ai energie multă și o rezistență de invidiat.

Totuși, apropierea lui Marte de Saturn, guvernatorul Vărsătorului, implică anumite riscuri: irascibilitate, nerăbdare, răniri sau accidentări (mai ales din grabă sau imprudență), afecțiuni acute cu evoluție rapidă, incidente diverse.

Ia-o mai domol!

Sfatul eAstrolog pentru Vărsător în martie 2016

Consumă-ți energia în activități energice dar bine țintite. Nu risipi!

HOROSCOP MARTIE PEŞTI

Dragoste și viața în doi

Martie 2016 este luna Peștilor, sub toate aspectele, inclusiv în plan sentimental.

În primul rând, este o perioadă în care radiezi, preiei din căldura, energia și pasiunea Soarelui, care se află în Pești până pe 20 martie.

Mai mult decât atât, la 5 martie 2016 intră în zodia ta Mercur, care este stăpânul casei cuplului Peștilor și care, în plus, se va afla într-o relație privilegiată (recepție mutuală) cu stăpânul Peștilor, Jupiter, aflat chiar in casa cuplului Peștilor. Este o configurație care fluidizează schimbul de energii între cele două planete, cu efecte favorabile asupra dragostei și/sau a căsniciei.

În fine, pe 12 martie apare cireașa de pe tort: în Pești intră însăși Venus, planeta dragostei și a bunei înțelegeri.

Sub astfel de auspicii, martie este o lună foarte ofertantă pentru Pești în plan sentimental. Întinde mâna și ia ce-ți oferă!

Previziunile pe termen scurt și mediu ale horoscopului pe martie 2016 sunt completate de previziunile pe termen lung din horoscopul dragostei 2016 pentru Pești (pagina se deschide în fereastră nouă).

Muncă și bani

O lună activă și vioaie, dinamizată de trecerea prin Pești a Soarelui (autoritate, putere, onoruri), a lui Mercur (ușurință în gândire, comunicare, informare, deplasare și înnoire) și a lui Venus (farmec, talent, beneficii prin relații sociale). Sunt tranzite benefice, de care ai multă nevoie, fiindcă întri într-o perioadă încărcată și plină de ambiții, care nu este lipsită de obstacole și provocări.

Marte, planeta acțiunii și a inițiativei, a luptei și a competițiilor, intră pe data de 6 martie 2016 în casa carierei Peștilor, unde deja se află la post sobrul și perseverentul Saturn. De acum și până la finele lunii mai 2016, vei fi pe baricade. Pregătește-te!

Financiar ești OK și vei fi și mai bine începând din ultima decadă.

În horoscopul carierei 2016 pentru Pești găsești previziuni pe termen lung, complementare previziunilor pe termen scurt și mediu din horoscopul lunii martie 2016 (pagina se deschide în fereastră nouă).

Formă fizică și moral

Prezența Soarelui în Pești îți aduce multă energie în primele două decade din martie 2016, Venus îți aduce optimism și bună-dispoziție în decadele a doua și a treia, iar Mercur îți conferă vioiciune și agerime între 5 și 22 martie.

Cu toate astea, îți iei o doză zdravănă de stres și ai o înclinație către excese, care poate fi dăunătoare.

Ia aminte, mai ales că în martie 2016 are loc și o eclipsă în Pești!

Sfatul eAstrolog pentru Pești în martie 2016

Organizează-te, focalizează-te și fii cumpătat(ă)!

Citeşte restul HOROSCOPULUI DIN MARTIE pe eastrolog.ro. 

Cookies