HOROSCOP JOI 9 IUNIE. HOROSCOP ZILNIC Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti

de:
08 iun. 2016
1 Afișari
HOROSCOP JOI 9 IUNIE. HOROSCOP ZILNIC Fecioară, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti

Leu

Uneori e bine sa-ti sustii punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru ca doar asa vei reusi sa ai ultimul cuvant intr-o disputa. Gasesti tonul potrivit pentru a te face ascultat, si inspiri siguranta de sine si fermitate, ceea ce te ajuta sa te impui in fata tuturor cu usurinta. Nu aluneca spre agresivitate verbala orice ar fi, chiar daca unii te vor irita cu modul lor de comunicare, ci trebuie sa continui sa vorbesti cu incredere in mesajul pe care il ai de transmis.

Fecioara

Relatia de iubire nou inceputa inainteaza intr-o directie promitatoare ce te motiveaza sa depui si mai multa pasiune in acest sens. Primesti din partea celui care ti-a furat inima, energie pozitiva, interes de a cladi ceva solid impreuna, sustinere si intelegere, adica valorile potrivite pentru o iubire adevarata si de viitor. Primesti din partea sa anumite semnale care iti ofera garantii certe ca te vei putea baza pe el de acum inainte, ca si el doreste sa mergeti mai departe cu incredere deplina in relatia care prinde contur din ce in ce mai bine.

Balanta

Nimic nu se repara peste noapte, ci e nevoie de o perioada de convalescenta pentru ca totul sa se echilibreze. Esti pe calea cea buna, spre momentul in care vei spune ca totul a revenit la normal, dar trebuie sa mai ai rabdare. Mai sunt unele mici semne care te tot trag inapoi, te mai incearca unele mici dureri, firesti dupa o perioada de criza. Priveste aceste cuvinte ca pe o metafora, pentru ca tu esti intr-o astfel de etapa, cea de dupa boala: acum urmezi cu sfintenie tratamentul potrivit pentru a te vindeca. Continua ce ai inceput, esti aproape de vindecare!

Scorpion

Esti atras pe o pista falsa si iti vei da seama ca ai consumat inutil timp si energie mult mai tarziu, dupa ce te vei fi implicat deja prea mult in aceasta actiune inselatoare. Fii mai atent la detalii, pentru ca sunt suficiente informatii premergatoare care pot fi interpretate gresit, dar daca ai analiza un pic la rece situatia, ti-ai da seama unde gresesti. Cineva te impinge intr-o directie amagitoare, dar numai de luciditatea ta depinde daca ii urmezi sfaturile sau te opresti la timp, inainte de a fi prea tarziu sa mai repari ceva.

Sagetator

Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

Capricorn

Este un moment bun sa treci in revista etapele parcurse intr-un proiect la care ti-ai adus contributia in ultima perioada. Ajungi la concluzii importante perfecte pentru un final de an si le vei putea pune in aplicare imediat ce va fi posibil. Esti foarte preocupat de munca, de treburile pe care le-ai lasat in asteptare la serviciu, incat te vei putea concentra cu detasare si asupra acestora, gasind unele din cele mai corecte si practice solutii.

Varsator

Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viata de familie, de relatia ta cu oamenii pe care-i indragesti cel mai mult. Cand discuti cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi ca si ei au aceleasi asteptari, deci va puteti combina fortele pentru a ajunge la acelasi rezultat care sa va satisfaca pe toti deopotriva. Esti un visator, asa e, dar incurajarile care vin de la cei dragi te fac sa tintesti si mai sus, sa speri si mai mult de la ziua de maine, tocmai pentru ca stii ca te vor sprijini si ei.

Pesti

Nu te lasa atras in discutii cu tenta religioasa, pentru ca, la urma urmei, fiecare crede in cine vrea si cum stie el mai bine. Nimeni nu poate sa-ti spuna tie ca e bine sau e rau, ce e pacat si ce nu. Traiesti printre oameni si nimeni nu are dreptul sa te judece pentru felul cum gandesti, simti, te comporti. Nimeni nu e perfect, nici tu nu esti, dar ai in schimb dreptul sa intri in relatie cu divinitatea in stilul tau personal. Re rogi cum stii tu, discuti cu Dumnezeu cum stii tu, mergi la biserica daca si cand vrei tu… Deci ce rost au discutiile despre credinta?

Citeşte horoscopul integral pe teotrandafir.com

Cookies