BAZAR

HOROSCOP JOI 27 AUGUST 2015. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Joi 27 August
Astăzi încercați să fiți mai receptivi la dorințele oamenilor din jurul dvs. Fiți prietenoși și încercați să explicați de ce credeți că ceva este bine sau rău, mai ales comunicați cu copiii sau cu subordonații.

Horoscop zilnic taur Joi 27 August
Taurii trebuie să fie atenți cu izbucnirile de furie, deoarece le puteți vărsa pe cei dragi și vă faceți probleme inutile. Nu este recomandat să vă ascundeti emoțiile. Clarificați ceea ce simțiți și gândiți-vă la ceea ce aveți nevoie.

Horoscop zilnic gemeni Joi 27 August
Astăzi este posibil să vă confruntați cu o problemă veche în relațiile de afaceri – cu un coleg sau un subordonat. Este momentul potrivit pentru a purta un dialog, pentru a rezolva o problemă. Feriți-vă de obiceiurile proaste, deoarece acestea pot avea consecințe negative pentru dvs.

Horoscop zilnic rac Joi 27 August
Dacă azi vă simțiți deprimați sau furioși, poate că este un semn că aveți nevoie să analizați sentimentele și să aflați ce vă provoacă frustrare. Acest lucru vă poate aduce numai dezamăgiri suplimentare.

Horoscop zilnic leu Joi 27 August
Leii își fac planuri de viitor alături de partenrul de viață. Nu trebuie să vă mai legați de trecut, deoarece acesta vă poate provoca durere. Posibile conflicte cu părinții sau rudele apropiate.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button