HOROSCOP JOI 21 MAI 2015. ZODII AZI, JOI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
20 mai 2015
0 afișări
HOROSCOP JOI 21 MAI 2015. ZODII AZI, JOI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec, AZI Joi 21 Mai 2015
Sunteți pe cale să obțineți un avantaj economic sau să dezvoltați un proiect care vă aduce profit. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți obține în curând unul avantajos. În viața de cuplu este un moment bun pentru a face noi planuri.

Horoscop zilnic taur Joi 21 Mai 2015
Astrele favorizează o tendința de îmbunătățire a aspectelor profesionale și intelectuale. Este o perioadă deosebit de favorabilă în cazul în care studiați sau încercați să vă perfecționați abilitățile. În dragoste, neînțelegerile cu partenerul v-ar putea provoca suferință.

Horoscop zilnic gemeni Joi 21 Mai 2015
Încercați să gestionați mai bine finanțele dumneavoastră dacă nu doriți să vă confruntați cu dificultăți în viitor. Dacă sunteți prudent, economia rămâne stabilă. Pe plan sentimental, trebuie să discutați problemele existențe în intimitate cu partenerul dvs.

Horoscop zilnic rac Joi 21 Mai 2015
Treceți printr-o etapă favorabilă în care puteți avansa pe plan profesional. Este posibil să vă asumați anumite riscuri și să aveți curajul de a face o schimbare majoră în acest domeniu. În dragoste, partenerul dvs are tendința de a înțelege mai bine nevoile dvs.

Horoscop zilnic leu Joi 21 Mai 2015
Dacă vă simțiți prea presați sau copleșiți de greutatea responsabilităților excesive poate ar trebui să găsiți o modalitate bună de a colabora cu superiorii sau partenerii dvs. Pe plan sentimental, veți simți o mare nevoie de a petrece timpul cu persoană iubită și să primiți afecțiune.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO

Citește și HOROSCOP SĂPTÂMÂNAL, HOROSCOP URANIA. Horoscopul pentru săptămâna 18-24 mai 2015. 

Cookies