ȘTIRI

Horoscop iulie 2014 – Horoscop lunar iulie 2014

Horoscop luna iulie 2014 – Berbec

Fermecător și atractiv, veți atrage norocul, dragostea și prietenii. Veți avea o a doua șansă să vă împăcați cu persoana iubită. Puteți face un compromis și nu aveți capricii. Afacerile eșuate și lipsa banilor nu vă fac să vă pierdeți speranța. La sfârșitul lunii veți avea o mulțime de activități sociale legate de o călătorie sau de a rezolva relațiile intime. Este o perioadă cu multe întâlniri, contacte profesionale, care vă vor aduce rezultate pozitive și progrese.

Horoscop luna iulie 2014 – Taur
Puneți punct lucrurilor urâte din trecutul dvs încă de la începutul lunii. Chiar dacă va trebui să țineți seamă de eforturile depuse, nu ezitați să fiți un profesionist când trebuie să clarificați o situație din jur. La mijlocul lunii veți face un împrumut, dacă aveți nevoie de bani, veți găsi sprijin din partea colegilor și sponsori din diferite cercuri profesionale. Până la sfârșitul lunii veți primi o propunere pentru lucrări suplimentare și este bine să acceptați.

Horoscop luna iulie 2014 – Gemeni
Pentru moment fără echivoc soarta vă trimite semnale. Ar fi foarte înțelept dacă le-ați ignora. Evenimentele curente vă pun la încercare maturitatea. Încercați să dovediți că sunteți oameni serioși. Faceți un compromis pentru a vă atinge succesul. Cu toate acestea va decideți să eschivați și credeți că ați ratat situația. Puteți întâlni persoane influente.

Horoscop luna iulie 2014 – Rac
În afaceri puteți să vă aliați cu cineva pentru o lungă perioadă de timp, care vă va oferi un câștig suplimentar pentru amândoi. Folosiți orice situație care poate aduce profit, această fiind singura modalitate de a fii din nou pe picioarele dvs. În termeni de afaceri, luna este una de succes în ceea ce privește tranzacțiile. Este posibil să primiți o propunere pentru un loc de muncă mai bun, sau sa primiți un angajament suplimentar, pe care e bine să îl acceptați.

Horoscop luna iulie 2014 – Leu
În această lună, vă puteți aștepta la venituri provenite din artă și obiecte asociate cu luxul. Astrele nu vă recomanda să vă angajați în activități cu femeile. Probabil din cauza lipsei de timp, căutați noi relații sau reînnoiți una veche. Veți avea o dorință puternică de dragoste și de plăcere, iar cel mai neplăcut este că o să cheltuiți o grămadă de bani.

Horoscop luna iulie 2014 – Fecioară
Puteți conta pe noi prietenii cu care vă veți întâlniți în timp ce călătoriți. De multe ori începeți noi prietenii bazate pe flirt, așa că nu durează mult timp. O simpatie poate apărea brusc pentru o persoană care arată un interes deosebit pentru dvs. Nu refuzați, deoarece ați putea rata o șansă rară. Astrele sunt favorabile din punct de vedere profesional. Puteți conta pe bunăvoință prieteniei dvs cu superiorii. Veți avea o mână norocoasă în ceea ce privește jocurile de noroc.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button