HOROSCOP DUMINICĂ, 8 MAI. HOROSCOPUL ZILEI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
07 mai 2016
4 Afișari
HOROSCOP DUMINICĂ, 8 MAI. HOROSCOPUL ZILEI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

HOROSCOP DUMINICĂ, 8 MAI. HOROSCOPUL ZILEI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere. Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului. Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie – 21 mai)
Deciziile pe care le iei acum isi vor arata efectele curand mai ales asupra corpului tau fizic. Poate renunti la un aliment care nu-ti face bine, iar alegerea facuta se va dovedi a fi foarte inteleapta. Poate te apuci de o cura de slabire si foarte rapid se vor vedea si urmarile excelente. Poate iti schimbi radical lookul sau stilul vestimentar, deci sunt decizii pe care le iei de cateva ori in viata si care vor crea o alta imagine asupra ta. Sa nu te mire ca nu va trece mult si lumea se va uita la tine cu alti ochi incercand sa descopere ce anume s-a schimbat la tine. Probabil lumina pe care o degaji si increderea sporita in felul in care arati.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Primul pas spre o mare realizare e sa-i oferi acestui gand putere, ca atare stai azi putin si gandeste, viseaza, creeaza, ridica o constructie detaliata in mintea ta, pentru ca de aici incepe viitoarea realizare. Mai intai schitezi totul la nivel imaginar, teoretic, asa cum ti-ar placea sie sa fie, asteptand momentul si instrumentele potrivite pentru ca acest gand sa capete consistenta cu adevarat si in realitate. Deocamdata ofera-ti aceasta bucurie a visarii, lasa fantezia sa zburde cum vrea, pentru ca de aici porneste miracolul! Ca e un job nou, o iubire noua sau o casa noua, imagineaza-te ca si cum ar fi deja palpabile in viata ta.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie – 22 iulie)
Oboseala atinge azi cote maxime si in plan fizic, si mental, incat nu dai randament in niciunul din domeniile de care te ocupi. Il iei pe nu in brate si refuzi sa incerci, pentru ca spui din start ca nu se poate face! Ba s-ar putea face, daca te-ai ambitiona un pic si mai ales, daca nu te-ai lasa influentat si de cei din jur care privesc lucrurile intr-o nota clar pesimista si nu vad nimic bun la capatul acestor eforturi. Renunti prea repede, dar, daca tot nu ai nimic de care sa te agati pentru a depasi impasul, poate ar fi bine sa stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie – 22 august)
Cele mai aprinse discutii vor avea loc in familie, pentru ca parintii au mereu ceva de comentat pe seama faptelor copiilor lor. Ai grija la ton, indiferent din ce tabara faci parte, pentru ca se pot incinge dispute agresive daca nu sunteti atenti si unii si altii. Energia aceasta, care se resimte intre peretii casei voastre, ar putea fi canalizata si intr-o directie pozitiva: parintii sa-si mobilizeze copiii la diverse activitati pe placul lor, iar copiii sa anime atmosfera din casa printr-o atitudine jucausa si amuzant, dar tineti departe, si unii si altii, ironiile si criticile!

Citeşte mai mult pe ivoline.ro

Cookies