HOROSCOP AZI DUMINICĂ 16 NOIEMBRIE 2014. ASTROLOGIE AZI DUMINICĂ. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

de:
15 nov. 2014
0 Afișari
HOROSCOP AZI DUMINICĂ 16 NOIEMBRIE 2014. ASTROLOGIE AZI DUMINICĂ. HOROSCOP: DRAGOSTE, BANI, SĂNĂTATE

Horoscop zilnic berbec Duminică 16 Noiembrie 2014

Nu vă creați iluzii privind relația cu persoana iubită. Dacă aveți nevoie de singurătate și schimbare, mai întâi trebuie să răspundeți la întrebarea: ce vă lipsește în relația existentă? Astfel veți găsi soluția potrivită.

Horoscop zilnic taur Duminică 16 Noiembrie 2014

Vă eliberați gândurile legate de angajamentele de muncă și bucurați-vă de recreere. Este momentul oportun pentru o călătorie de afaceri sau de plăcere, care va deveni pentru dvs sursa multor emoții pozitive.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 16 Noiembrie 2014

Asigurați-vă că efectuați unele chestiuni pur private. Fiți pregătit să terminați treburile pe care le aveți chiar dacă cereți ajutor unui membru al familiei, pentru a avea suficient timp de odihnă.

Horoscop zilnic rac Duminică 16 Noiembrie 2014

Este bine să vă luați liber azi dacă este posibil și să vă răsfățați în activități care vă oferă plăcere. Asigurați-vă că petreceți suficient timp cu familia dvs, mai ales dacă o ignorați din cauza treburilor.

Horoscop zilnic leu Duminică 16 Noiembrie 2014

Plimbările în natură sau sporturile în aer liber vă ajută să scăpați de stresul acumulat de zilele trecute și să va relaxați complet. Încercați să înțelegeți dorința ciudat exprimată de partenerul dvs de viață.

Horoscop zilnic fecioară Duminică 16 Noiembrie 2014

Faceți efortul necesar pentru a crea emoții pozitive și dați drumul angajamentelor de uz casnic. Vă implicați într-o varietate mai mare de activități, care se complac în timpul dvs liber.

Citeste intreg horoscopul zilei pe BEWOMAN.ro.

Cookies