HOROSCOP DUMINICĂ 10 MAI 2015. ZODII AZI, DUMINICĂ. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
09 mai 2015
0 Afișari
HOROSCOP DUMINICĂ 10 MAI 2015. ZODII AZI, DUMINICĂ. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop zilnic berbec Duminică 10 Mai 2015
În ultima zi din weekend Berbecii trebuie să fie prudenți în ceea ce privește partea materială, pentru că doar așa vor evita extremele nedorite. Ar fi mai bine să vă bucurați cu un gest de atenție partenerul de cuplu și membrii de familie.
Numere norocoase: 1, 8, 9

Horoscop zilnic taur Duminică 10 Mai 2015
Nu trebuie să depindeti de nici o persoană, deoarece riscați să rămâneți cu treburile nerezolvate. Prin eforturi, puteți atinge stabilitate în sfera materială, asigurându-vă siguranța de care aveți nevoie.
Număr norocos: 6

Horoscop zilnic gemeni Duminică 10 Mai 2015
Gândiți și studiați posibilitățile care vă așteaptă în afaceri, în plan material și personal. Al șaselea simț vă ajută să descoperiți că aveți șanse de necontestat. Este imperativ să manifestați prudență!
Numere norocoase: 2 și 5

Horoscop zilnic rac Duminică 10 Mai 2015
Nu împărtășiți ideile personale și planurile pe care doriți să le puneți în aplicare în curând. Vă concentrați pe lucrurile importante și lăsați la urmă pe cele minore.
Numere norocoase: 2 și 7

Horoscop zilnic leu Duminică 10 Mai 2015
Împărtășiți nevoile dvs cu partenerul de cuplu pentru a putea face față provocărilor care pot să apară în viața de zi cu zi. Specificați așteptările pe care le aveți și celor mai mici membri ai familiei dvs. Nu vă pierdeți speranța!
Număr norocos: 10.

Citește mai mult pe bewoman.ro.

Cookies