BAZAR

HOROSCOP DECEMBRIE 2015. Ce rezervă astrele pentru toate zodiile, în decembrie

HOROSCOP DECEMBRIE 2015. Ce rezervă astrele pentru toate zodiile, în decembrie

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 BERBEC

Berbecul are probleme cu persoana iubită Nativii din această zodie vor avea neînţelegeri cu persoana iubită, însă pe plan profesional vor fi admiraţi şi vor da mare randament. Spre sfârşitul anului este posibil să apară deplasări peste hotare, scrie Astrodex.ro.

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 TAUR

Problemele pe plan sentimental vor fi mai serioase la începutul lunii, urmând ca spre final relaţia cu partenerul să fie mult mai bună. Este posibil să lucreze în ultimele zile din an şi să fie foarte solicitat la sevriciu. De asemenea, este posibil să participe la un curs sau schimb de experienţă, la începutul lunii.

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 GEMENI

Începutul lunii este excelent la capitolul viaţa amoroasă. Pe plan profesional cea mai bună perioadă va fi la mijlocul lunii, când nativii vor da dovadă de mult entuziasm şi energie. Finalul anului aduce rezolvarea problemelor de familie, dar şi o viaţă de cuplu intensă, în timp ce nativii care sunt celibatari ar putea cunoaşte o persoană specială.

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 RAC

Nativii din această zodie vor avea un randament deosebit la începutul lunii pe plan profesional, dar nu este bine să stabilească acum interviuri de angajare sau negocieri. Tot în această perioadă cei care sunt singuri ar putea cunoaşte perechea potrivită, iar cei care fornează deja un cuplu vor avea o perioadă foarte bună împreună. Horoscopul lunii decembrie 2015.

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 LEU

Leul are necazuri la serviciu Luna decembrie va aduce surprize plăcute pe plan personal, în schimb pot să apară probleme cu colegii şi şefii. Va fi mult de muncă la serviciu, apar termene limită, dar este posibil să primească şi prime sau bonusuri.

HOROSCOP DECEMBRIE 2015 FECIOARĂ

Sfârşitul anului va rezolva unele probleme mai complicate de familie, însă nativii vor avea de furcă din cauza unor cheltuieli foarte mari, care pot duce chiar la lipsuri financiare. Clipele frumoase petrecute în armonie alături de cei dragi vor încheia cât se poate de frumos acest an.

CITEŞTE CONTINUAREA HOROSCOPULUI LUNII DECEMBRIE 2015 pe Adevărul. 

 Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button