BAZAR

Horoscop de weekend: Ce îți prezic astrele Sâmbătă și Duminică, 16-17 august 2014

Horoscop zilnic berbec

În acest weekend vor exista unele emoții și acțiuni legate de casa dvs, căsnicie, job și sănătate. Nu sunt probleme grave iar astrele sunt de partea dvs și puteți primi noutăți legate de o de moștenire sau gestionarea banilor altor persoane (dacă e cazul). Cu sănătatea stați bine, dar trebuie să vă abțineți de la excese în orice domeniu.

Horoscop zilnic taur

Taurii se vor concentra mai mult pe problemele de la domiciliu, locul de muncă, sănătate și partenerul de viață. În această perioadă, în afară de energie, dispuneți de foarte multă intuiție și înțelegere. Aceste trăsături sunt extrem de benefice pentru cei care gestionează bani. Impulsurile sunt extrem de puternice și, brusc, apar oportunități emergente.

Horoscop zilnic gemeni

În această perioadă vă organizați bine și eficient și sunteți foarte iubitor. Determinarea și voința dvs din această perioadă vă duce către o performanță de care sunteți mândri. Atitudinea dvs pozitivă vă ajută la depășirea problemelor sănătate sau de afaceri. Puterile de recuperare sunt mari și o faceți în mod natural. Munca excelentă va fi observată de colegii dvs mai ales dacă obțineți rezultate și în afaceri.

Horoscop zilnic rac

În aceste două zile vă concentrați pe viața personală, pe treburile casei, și lăsați deoparte munca. Aveți o stare de spirit pozitivă care vă ajută să depășiți o potențială problemă în afaceri. Este o perioadă benefică pentru toți cei care lucrează în educație, sănătate, construcții, antreprenoriat. Dacă aveți probleme de sănătate, încercați să vă schimbați atitudinea și să lăsați grijile inutile deoparte.

Horoscop zilnic leu

Potrivit astrelor, veți avea un sfârșit de săptămâna plin de emoții, vă veți petrece timpul alături de cei dragi și partenerul dvs. Succesul dvs poate veni din educație, scris și comunicare. Mintea dvs este practică, intuitivă și agitată, și astfel veți scăpa de rutina zilnică.

Horoscop zilnic fecioară

Este momentul potrivit pentu a lua deciziile potrivite la momentul potrivit. În prim-plan, relațiile cu părinții și frații merg destul de bine. Completați cu atenție toate tipurile de documente în această perioadă. La sfârșitul săptămânii, implicați-vă cu prudență în activități legate de bani sau documente. Nu acordați încredere oamenilor care nu au făcut nimic pentru a o merita.

CITESTE HOROSCOPUL DE WEEKEND PE BEWOMAN.RO


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button