BAZAR

HOROSCOP CHINEZESC 2015, ZODII, URANIA – CÂND ÎNCEPE ANUL CAPREI DE LEMN

HOROSCOP CHINEZESC 2015, ZODII, URANIA – CÂND ÎNCEPE ANUL CAPREI DE LEMN: 

Anul Caprei de Lemn va incepe pe 19 februarie 2015 si se va incheia pe 7 februarie 2016. In general, Capra nu prea agreeaza pasivitatea si lenea. Anul 2015 va aduce succes persoanelor, care au incredere in propriile forte si stau ferm cu picioarele pe pamant. Este un an favorabil pentru proecte noi de orice fel, dar totul trebuie planificat din timp.

Capra de Lemn, simbolul si guvernatoarea anului 2015, este inzestrata cu abilitati deosebite, nu suporta plictiseala, minciuna, rutina, indiferenta, si ii va impinge spre activitate pe cei, care vor incerca sa se „ascunda” de problemele anului. Horoscopul chinezesc 2015 anunta ca vor avea loc evenimente cruciale si intalniri de importanta majora, care pot schimba viata fiecarei persoane.

Pe plan sentimental mai mult noroc vor avea nativii din zodia Tigru, Sarpe, Capra, Cocos si Caine. Horoscopul 2015 anunta ca in acest an reprezentantii acestor zodii isi pot intalni jumatatea sau isi pot imbunatati relatia cu persoana iubita. Pot avea loc surprize placute, precum nasterea unui copil.

Nativii din zodia Bivol, Iepure si Dragon ar trebui sa acorde atentie sanatatii. Ritmul de viata se va accelera semnificativ si va necesita mai multa forta fizica. Tocmai din aceasta cauza este important sa va mentineti intr-o forma fizica buna. Faceti sport, incercati sa meditati, treceti la o alimentatie echilibrata sau lasati-va de vicii. Toate acestea va vor ajuta sa va realizati dorintele in noul an.

Pe plan financiar, acest an va aduce succes maxim nativilor din zodia Sobolan, Capra, Maimuta si Mistret. Persoanele nascute in aceste zodii, vor avea cel mai mare succes in afaceri.

Mai multe, pe horoscopurania.ro

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI (SAU OII DE LEMN) DE LEMN se anunţă unul favorabil pentru proiecte noi de orice fel, care va aduce succes persoanelor care au incredere in propriile forte si stau ferm cu picioarele pe pamant. 

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. Anul 2015 va fi guvernat de un personaj mitic, puternic si sclipitor – Capra albastra sau verde de Lemn. Anul Caprei de Lemn va incepe pe 19 februarie 2015 si se va incheia pe 7 februarie 2016.

Capra de Lemn este inzestrata cu abilitati deosebite, nu suporta plictiseala, minciuna, rutina, indiferenta, si ii va impinge spre activitate pe cei, care vor incerca sa se „ascunda” de problemele anului.

Horoscopul chinezesc 2015 anunta ca vor avea loc evenimente cruciale si intalniri de importanta majora, care pot schimba viata fiecarei persoane.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. Horoscopul anului chinezesc 2015 este promitator avand in vedere ca acest an este al Oii sau Caprei de Lemn, un consacrat simbol chinezesc al pacii, armoniei si seninatatii. Desi provocarile razboiului se fac simtite si auzite in numeroase parti ale lumii in prezent, inclusiv in imediata noastra apropiere, se pare ca anul 2015 este rezervat pacii, compromisurilor si unei relative acalmii in conflictele armate de pe glob.

Anul chinezesc 2015 inspira catre prudenta si supravegherea granitelor individualitatii si posesiunilor noastre, materiale ori spirituale. Nu trebuie sa fie neglijat faptul ca horoscopul chinezesc 2015 este conectat cu lemnul Yin (Oaia / Capra Yin). Elementul Yin ne vorbeste despre primavara, timpul cand noile ramuri incep sa se inalte spre cer gratie vigorii redesteptate de catre pamant. De fapt, intreaga vegetatie este simbolizata in elementulul Lemnului. Lemnul sugereaza preponderenta principiului feminin, creator, si a inceputurilor de tot felul.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. Lemnul Yin reprezinta forta prin care noile mladite isi croiesc drum prin pamant, cea datorita careia pasarile abia nascute strapung cu ciocul coaja dura a oualui, forta ce ii permite copilului sa isi faca drum din pantecele mamei spre lume. Lemnul Yin intruchipeaza, de asemeni, dezvoltarea ori evolutia.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. In acelasi timp, Oaia este un simbol al artei, asociat cu timpuri de liniste si evolutie spirituala. Oaia / Capra poate sprijini vindecarea unor rani ale trecutului provocate de oameni ce au respectat prea putin rasa umana si insasi viata. Horoscopul anului chinezesc 2015 poate prevesti asadar o unificare intru credinta ca binele va preleva asupra raului si ca fortele luminii pot invinge armatele intunericului si agresivitatii oarbe. Cei care cred cu adevarat in bunatate si justitie au sansa de a se bucura de fericire si succese. Nici trecutul, si nici superstitiile prost intelese nu au voie sa ne zagazuiasca izvorul prefacerilor noastre in bine, scrie diane.ro.

Potrivit horoscopului anului chinezesc 2015, amplasarea planetei Saturn in Scorpion si continuarea drumului lui Pluton in Capricorn indeamna la o reanalizare a structurilor sociale, la intoarcerea catre fundamentele umanitatii si folosirea unei puternice intuitii pentru solutionarea problemelor ce si-au pus o amprenta negativa asupra lumii in ultima vreme.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. In horoscopul 2015, in anul Oii / Caprei de Lemn, echilibrul economiei mondiale si armonia sociala depind in primul rand de pace. Provocarile spre razboi nu vor fi urmate cu una cu doua. Desi armele vor putea fi agitate cu fervoare in taberele adverse, atmosfera linistitoare conferita de Oaie / Capra se va asterne peste natiuni, sentimentele violente vor fi potolite si intelepciunea va tinde sa guverneze peste lume. Conjuncturile existentei vor putea fi in masura sa preschimbe amenintarile agresive in compromisuri, ingaduind instaurarea pacii. Reaua credinta, tendintele dominatoare, orgoliile si impulsurile catre violenta vor continua sa existe, insa vor fi infranate ori restrictionate.

HOROSCOP 2015. Simtamintele pasnice isi vor croi drum si in relatiile familiale, dar si in rivalitatile economice. Multi oameni vor putea privi in adancul sufletelor lor, descoperindu-si cu neplacere trecutele si pasionalele lor rabufniri individualiste, dandu-si seama ca drumul spre armonie si vigoare economica este pavat mai curand de straduinta de mentinere a pacii decat de complacerea in violente adeseori desarte.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. In familie, va fi o perioada de unificare, regasire a telurilor comune, organizare si colaborare. Maniile se vor aplana de la sine, iar actiunile si deciziile care au pus la incercare armonia familiala vor fi lasate deoparte, netezind drumul spre vindecarea mandriilor personale si increderii reciproce.

In horoscopul anului chinezesc 2015, influentele Oii / Caprei se vor impune treptat peste intreaga lume. Vor exista totusi niste intervaluri de turbulente in perioada Dragonului (incepand cu echinoctiul de primavara de pe 21 martie 2015, pana pe 21 aprilie), si mai ales in cea a Bivolului (odata cu solstitiul de iarna din 22 decembrie 2015, pana pe 20 ianuarie 2016).

2015 este un an care indeamna la folosirea abilitatilor mentale contra fortei brute, a ingradirii agresivitatii prin punerea in valoare a bunului simt si a strategiei intelepciunii.

Ce rezervă ANUL CAPREI DE LEMN pentru fiecare zodie în parte

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. Pe plan financiar, acest an va aduce succes maxim nativilor din zodia Sobolan, Capra, Maimuta si Mistret. Persoanele, nascute in aceste zodii, vor avea cel mai mare succes in afaceri: ar putea sa obtina o functie mai inalta sau sa-si deschida o afacere proprie.

HOROSCOP CHINEZESC URANIA. ANUL CAPREI DE LEMN. Pe plan sentimental mai mult noroc vor avea nativii din zodia Tigru, Sarpe, Capra, Cocos si Caine. Horoscopul 2015 anunta ca in acest an reprezentantii acestor zodii isi pot intalni jumatatea sau isi pot imbunatati relatia cu persoana iubita. Pot avea loc surprize placute, precum nasterea unui copil, potrivit horoscopurania.ro.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. Nativii din zodia Bivol, Iepure si Dragon ar trebui sa acorde atentie sanatatii. Ritmul de viata se va accelera semnificativ si va necesita mai multa forta fizica. Tocmai din aceasta cauza este important sa va mentineti intr-o forma fizica buna. Faceti sport, incercati sa meditati, treceti la o alimentatie echilibrata sau lasati-va de vicii. Toate acestea va vor ajuta sa va realizati dorintele in noul an.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. In general, Capra nu prea agreeaza pasivitatea si lenea. Anul 2015 va aduce succes persoanelor, care au incredere in propriile forte si stau ferm cu picioarele pe pamant. Este un an favorabil pentru proiecte noi de orice fel, dar totul trebuie planificat din timp.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button