BAZAR

HOROSCOP CHINEZESC 2015 URANIA: Ce schimbări aduce ANUL CAPREI DE LEMN, conform ZODIACULUI CHINEZESC

HOROSCOP CHINEZESC 2015 URANIA: ANUL CAPREI DE LEMN, ZODIAC CHINEZESC 2015. Potrivit horoscopului oriental pentru anul 2015, anul Caprei de Lemn va aduce schimbari profunde in fiecare domeniu al vietii noastre. Impulsivitatea, incapatanarea si imprevizibilitatea sunt cateva caracteristici nu tocmai blande ale acestui semn zodiacal, potrivit horoscopurania.ro.

HOROSCOP CHINEZESC 2015 URANIA: ANUL CAPREI DE LEMN, ZODIAC CHINEZESC 2015. Capra de Lemn, guvernatoarea sociabila, dar capricioasa a anului 2015, a pregatit pentru fiecare semn zodiacal o multime de trairi si evenimente noi. Dorinta de schimbari, schimbarea modului de viata, regandirea valorilor vechi – aceasta perioada va deveni o noua pagina in cronica vietii a multor persoane.

Se vor petrece, in general, schimbari pozitive. Va exista o tendinta ridicata spre schimbarea locului de munca si a tipului de activitate. Persoanele, care presteaza munca fizica grea, vor cauta sa se implice intr-o activitate mai usoara, in domeniul muncii intelectuale. Abilitatile creative se vor imbunatati brusc si vor duce la aparitia unor idei de afaceri inovatoare.

HOROSCOP CHINEZESC 2015 URANIA: ANUL CAPREI DE LEMN, ZODIAC CHINEZESC 2015. Daca deviza ta in viata este sa nu stai pe loc, sa nu lenevesti si sa mergi numai inainte, in anul Caprei de Lemn vei avea norocul de partea ta. Guvernatoarea anului 2015 te va ajuta sa-ti realizezi dorintele, doar daca vei avea o atitudine de viata pozivita, iar daca vei da dovada de creativitate, ambitie si perseverenta, cu siguranta te vei bucura de succese incredibile.

In anul 2015 se vor produce doua eclipse totale de soare si doua de luna. Sunt evenimente foarte importante. In aceste zile va fi nevoie de prudenta maxima: pe plan profesional si sentimental pot avea loc schimbari, care nu vor fi pozitive in toate cazurile. Pentru a evita neplacerile, trebuie sa-ti calculezi pasii si sa te gandesti la posibilele consecinte. Prima eclipsa totala de luna va avea loc pe 4 aprilie 2015, iar a doua – pe 28 septembrie 2015, la ora 2:47. Eclipsele de luna marcheaza sfarsitul unui ciclu de viata si inceputul unui ciclu nou. Nu este o perioada favorabila pentru proiecte noi. Activitatea trebuie redusa. In schimb, in aceasta perioada poti scapa mai usor de vicii. Eclipsa totala de soare din data de 20 martie 2015 va activa energia sexuala; pot avea loc crize de gelozie. Eclipsa de soare din data de 13 septembrie 2015 va crea conditii favorabile pentru imbogatire si pentru achizitionarea de bunuri imobile.

HOROSCOP CHINEZESC 2015 URANIA: ANUL CAPREI DE LEMN, ZODIAC CHINEZESC 2015. In anul 2015 se vor lega o multime de relatii de dragoste fericite, bazate in mod egal pe pasiune si afectiune profunda. Daca te vei casatori in 2015, vei intra in categoria norocosilor, pentru ca in noua din zece cazuri vei avea parte de o viata asemanatoare cu o poveste romantica nesfarsita!

HOROSCOP CHINEZESC 2015 URANIA: ANUL CAPREI DE LEMN, ZODIAC CHINEZESC 2015. Copiii, nascuti in acest an, vor primi de la guvernatoarea anului daruri nepretuite – abilitatea de a gandi original, de a se adapta la orice circumstante si de a gasi solutia pentru rezolvarea celor mai dificile probleme.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button