BAZAR

HOROSCOP CHINEZESC 2015. Ce ne rezervă ANUL CAPREI DE LEMN

HOROSCOP CHINEZESC 2015 – ANUL CAPREI DE LEMN. Horoscopul chinezesc 2015 anunta ca vor avea loc evenimente cruciale si intalniri de importanta majora, care pot schimba viata fiecarei persoane, potrivit horoscopurania.ro.

HOROSCOP CHINEZESC URANIA. Pe plan financiar, acest an va aduce succes maxim nativilor din zodia Sobolan, Capra, Maimuta si Mistret. Persoanele, nascute in aceste zodii, vor avea cel mai mare succes in afaceri: ar putea sa obtina o functie mai inalta sau sa-si deschida o afacere proprie. Putem spune ca pentru ei aceasta perioada este deosebit de favorabila.

Pe plan sentimental mai mult noroc vor avea nativii din zodia Tigru, Sarpe, Capra, Cocos si Caine. Horoscopul 2015 anunta ca in acest an reprezentantii acestor zodii isi pot intalni jumatatea sau isi pot imbunatati relatia cu persoana iubita. Pot avea loc surprize placute, precum nasterea unui copil.

HOROSCOP CHINEZESC 2015 – ANUL CAPREI DE LEMN. Nativii din zodia Bivol, Iepure si Dragon ar trebui sa acorde atentie sanatatii. Ritmul de viata se va accelera semnificativ si va necesita mai multa forta fizica. Tocmai din aceasta cauza este important sa va mentineti intr-o forma fizica buna. Faceti sport, incercati sa meditati, treceti la o alimentatie echilibrata sau lasati-va de vicii. Toate acestea va vor ajuta sa va realizati dorintele in noul an.

Anul 2015 va aduce succes persoanelor, care au incredere in propriile forte si stau ferm cu picioarele pe pamant. Este un an favorabil pentru proiecte noi de orice fel, dar totul trebuie planificat din timp.

HOROSCOP CHINEZESC 2015 – ANUL CAPREI DE LEMN. Vestile pe care ni le dau astrologii in legatura cu anul ce urmeaza, cel al caprei de lemn, sunt cat se poate de bune. Desi ultimii ani au fost marcati de multe situatii tensionate prin lume, care pareau sa duca intr-o directie destul de periculoasa, se pare ca in 2015 procesele distructive iau sfarsit, atat la nivel individual, cat si la nivel planetar, potrivit realitatea.net. Astfel, avem de-a face cu un an in care armonia isi face din nou loc in vietile noastre. Nu numai horoscopul chinezesc indica o schimbare a traiectoriei, ci aceasta este confirmata si de numerosi astrologi din lumea occidentala, care au sesizat mai multi factori in acest sens:

– in primul rand, va intra in joc tranzitia lui Saturn in zodia Sagetator, ceea se va traduce printr-o toleranta crescuta fata de cei din jur si o tendinta de a evolua pe plan spiritual;

– tensiunea dintre Uranus si Pluto, care a inceput in iunie 2012, se va topi odata cu noul an;

– in august 2015, Jupiter isi face tranzitia catre zodia Fecioara, o schimbare care afecteaza in special aspectele ce tin de bani si sanatate.

Anul chinezesc 2015 inspira catre prudenta si supravegherea granitelor individualitatii si posesiunilor noastre, materiale ori spirituale. Nu trebuie sa fie neglijat faptul ca horoscopul chinezesc 2015 este conectat cu lemnul Yin (Oaia / Capra Yin). Elementul Yin ne vorbeste despre primavara, timpul cand noile ramuri incep sa se inalte spre cer gratie vigorii redesteptate de catre pamant. De fapt, intreaga vegetatie este simbolizata in elementulul Lemnului. Lemnul sugereaza preponderenta principiului feminin, creator, si a inceputurilor de tot felul.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. Lemnul Yin reprezinta forta prin care noile mladite isi croiesc drum prin pamant, cea datorita careia pasarile abia nascute strapung cu ciocul coaja dura a oualui, forta ce ii permite copilului sa isi faca drum din pantecele mamei spre lume. Lemnul Yin intruchipeaza, de asemeni, dezvoltarea ori evolutia.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. In acelasi timp, Oaia este un simbol al artei, asociat cu timpuri de liniste si evolutie spirituala. Oaia / Capra poate sprijini vindecarea unor rani ale trecutului provocate de oameni ce au respectat prea putin rasa umana si insasi viata. Horoscopul anului chinezesc 2015 poate prevesti asadar o unificare intru credinta ca binele va preleva asupra raului si ca fortele luminii pot invinge armatele intunericului si agresivitatii oarbe. Cei care cred cu adevarat in bunatate si justitie au sansa de a se bucura de fericire si succese. Nici trecutul, si nici superstitiile prost intelese nu au voie sa ne zagazuiasca izvorul prefacerilor noastre in bine, scrie diane.ro.

Potrivit horoscopului anului chinezesc 2015, amplasarea planetei Saturn in Scorpion si continuarea drumului lui Pluto in Capricorn indeamna la o reanalizare a structurilor sociale, la intoarcerea catre fundamentele umanitatii si folosirea unei puternice intuitii pentru solutionarea problemelor ce si-au pus o amprenta negativa asupra lumii in ultima vreme.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. In horoscopul 2015, in anul Oii / Caprei de Lemn, echilibrul economiei mondiale si armonia sociala depind in primul rand de pace. Provocarile spre razboi nu vor fi urmate cu una cu doua. Desi armele vor putea fi agitate cu fervoare in taberele adverse, atmosfera linistitoare conferita de Oaie / Capra se va asterne peste natiuni, sentimentele violente vor fi potolite si intelepciunea va tinde sa guverneze peste lume. Conjuncturile existentei vor putea fi in masura sa preschimbe amenintarile agresive in compromisuri, ingaduind instaurarea pacii. Reaua credinta, tendintele dominatoare, orgoliile si impulsurile catre violenta vor continua sa existe, insa vor fi infranate ori restrictionate.

HOROSCOP 2015. Simtamintele pasnice isi vor croi drum si in relatiile familiale, dar si in rivalitatile economice. Multi oameni vor putea privi in adancul sufletelor lor, descoperindu-si cu neplacere trecutele si pasionalele lor rabufniri individualiste, dandu-si seama ca drumul spre armonie si vigoare economica este pavat mai curand de straduinta de mentinere a pacii decat de complacerea in violente adeseori desarte.

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. In familie, va fi o perioada de unificare, regasire a telurilor comune, organizare si colaborare. Maniile se vor aplana de la sine, iar actiunile si deciziile care au pus la incercare armonia familiala vor fi lasate deoparte, netezind drumul spre vindecarea mandriilor personale si increderii reciproce.

In horoscopul anului chinezesc 2015, influentele Oii / Caprei se vor impune treptat peste intreaga lume. Vor exista totusi niste intervaluri de turbulente in perioada Dragonului (incepand cu echinoctiul de primavara de pe 21 martie 2015, pana pe 21 aprilie), si mai ales in cea a Bivolului (odata cu solstitiul de iarna din 22 decembrie 2015, pana pe 20 ianuarie 2016).

HOROSCOP CHINEZESC 2015. ANUL CAPREI DE LEMN. 2015 este un an care indeamna la folosirea abilitatilor mentale contra fortei brute, a ingradirii agresivitatii prin punerea in valoare a bunului simt si a strategiei intelepciunii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button